News Update :

* Larry K NBA Όλα πιθανά στο Μέμφις..Ντέρμπι στο L.A.

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013





 Δεν τα πηγαμε καλα χθες στα ντερμπι.Η Βοστονη μονο στο δευτερο ημιχρονο ηταν ανταγωνιστικη αλλα ηταν ηδη αργα.Ενω οι Σπερς δικαιουταν κατι παραπανω χθες στο παιχνιδι.Κερδισαν τις 3 περιοδους εχασαν ομως με διαφορα μια και μοναδικη,την τριτη,κι εχασαν και το παιχνιδι.Αρα αν και χασαμε παιξαμε σωστα στο ματς στο Τεξας.



Οπως εχουμε πει εδω και αρκετο καιρο μεσα σ αυτον το μηνα η σελιδα μας αλλαζει μορφη.
Πλεον θα εχουν προσβαση μονο εγγεγραμμενα μελη.Θα ειναι πιο δικαιο και για μας αλλα και για τα ιδια τα μελη.
Η αλλαγη θα γινει σε δυο σταδια.Το πρωτο θα ειναι περισσοτερο δοκιμαστικο οσον αφορα την δομη μονο και επειτα το site θα παρει την μορφη ακριβως που θελουμε.








Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..






Clippers-Pacers.Δεν χρειαζεται να πουμε πολλα εδω.Το παιχνιδι ειναι ντερμπι.Καταρχην θα πω οτι θεωρω καλο σημειο το αντερ.Η Ιντιανα ειναι γνωστο το οτι στην αμυνα βασιζει το παιχνιδι της αλλα και οι γηπεδουχοι σε πολλα παιχνιδια μας εχουν δειξει οτι ξερουν να παιζουν και αμυνα εκτος απο την πολυ καλη επιθεση τους.
Παρολα αυτα θα παω στο διπλο εστω και με περισσοτερο ρισκο.Πρωτον οι Πεισερς δειχνουν να ειναι σε πολυ καλη κατασταση και δευτερον απο την στιγμη που το Χιουστον νικησε το Λ.Α με αμυνα τοτε νομιζω οτι μπορουν να το κανουν και οι Πεισερς σημερα.
IND Pacers  +4.5


Jazz-TBlazers.Πριν μερικες μερες επαιξαν παλι οι δυο τους στο Πορτλαντ.Νικητρια εφυγε η Γιουτα που ειναι και σημερα το μεγαλο φαβορι.Βρισκεται πλεον στις θεσεις για τα πλει οφ και δεν εχει την πολυτελεια να χανει ματς.Το Πορτλαντ εχει μεινει πισω και μαλλον ετσι οπως παιζει δεν θα προλαβει να μπει στην 8αδα.Εκτος θα ναι και σημερα ο LaMarcus Aldridge που ειναι σημαντικη απουσια για τους φιλοξενουμενους.
UTA Jazz  -8.5


TWolves-Celtics.Εδω δινεται φαβορι η Μινεσοτα σημερα.Αν και ξεκινησαν οι αποδοσεις αναποδα.Ναι μεν δεν ειναι σε καλη κατασταση η Βοστονη αλλα εχει βαρια φανελα και οι γηπεδουχοι δεν δειχνουν σταθεροτητα φετος.Θα προτιμησω το αντερ στο παιχνιδι.
Under  192.5



RAPTORS
PISTONS
    2    +6.5 
HAWKS
CAVALIERS
    1    -10.5 
GRIZZLIES
SPURS
    1    -3.5 
BUCKS
BOBCATS
Over   205.5 
TWOLVES
CELTICS
Under 192.5 
ROCKETS
MAGIC
Under 211.5 
JAZZ
TBLAZERS
    1    -8.5 
CLIPPERS
PACERS
    2    +4.5 


























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.