News Update :

* LONDON 2013...FINAL FOUR...και...ΠΑΜΕ ! !

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013








Μεγαλη μερα σημερα για ολους τους Ολυμπιακους για ολους τους Ελληνες αλλα και γενικα για οσους αγαπανε και γουσταρουν το μπασκετ.
Ξεκιναει το Final 4 στο Λονδινο σε ενα καταπληκτικο γηπεδο.Μια μεγαλη γιορτη τοσο για την πολη οσο και για ολη την Ευρωπη.
Η αυλαια ανοιγει το απογευμα με το ματς του Ολυμπιακου απεναντι στην Τσσκα και συνεχιζει με τον Ισπανικο εμφυλιο.
Επισης στην σκια του Final 4 εχουμε και τα υπολοιπα παιχνιδια των πλει-οφ στην Ιταλια..



Κατ`εξαιρεση σημερα οι εκτιμησεις ανοιχτες για ολους....



ΤΣΣΚΑ Μοσχας - Ολυμπιακος
Οπως εδω ετσι και στο αλλο ζευγαρι δεν θελω να κανω καμια αναλυση παρα μονο την εκτιμηση μου.Θεωρω οτι εχει πολυ καλυτερα sites αλλα και εμπειρους δημοσιογραφους-παιχτες-προπονητες κτλ που ειδικα σημερα θα αναλυσουν με καθε λεπτομερεια τα παντα.
Φαβορι λογικα ειναι η Ρωσικη ομαδα που εχει καλυτερο και φυσικα πολυ ακριβοτερο ροστερ αλλα και ο Ολυμπιακος εδειξε οτι στα κρισιμα παιχνιδια εβρισκε τις λυσεις.
Χωρις να πω αλλα θα σας πω απλα 3 λογους που θα παω στο διπλο.
1.Ειναι το χαντικαπ που ξεκινησε στους 6 και σημερα ειναι στους 7.5.Βεβαια αυτο δειχνει οτι ολοι πιστευουν σε ευκολη επικρατηση της ΤΣΣΚΑ αλλα δεν μας πτοει αυτο.
2.Οτι η Ελληνικη ομαδα θα κανει τα παντα ωστε να δειξει οτι πηγε στο Λονδινο ως κατοχος του τροπαιου.
3.Τελος πιστευω οτι οταν ενας παιχτης βραβευεται ως MVP της διοργανωσης τοτε θα κανει τα παντα στο παρκε να δειξει σε ολους οτι αξια πηρε τετοιο τιτλο.Οποτε περιμενω εναν Σπανουλη απολυτα προσηλωμενο στον στοχο της προκρισης.Μια απο τα ιδια και για τον Παπανικολαου που και αυτος τιμηθηκε ως καλυτερος νεος παιχτης της διοργανωσης.
Οσοι λοιπον πιστευουμε σε αυτα τοτε παμε στο διπλο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  +7.5

Μπαρτσελονα - Ρεαλ Μαδριτης
Ελ Κλασικο.Ενα παιχνιδι που δεν εχει καμια ομαδα ουτε να κρυψει κατι ουτε να κανει καποια εκπληξη στην αντιπαλο της.Κι εδω εχουμε φαβορι και ειναι η Ρεαλ.Ομως οι Καταλανοι δεν ειναι καμια τυχαια ομαδα και ειναι λιγο αδικο να της φερονται σαν μικρη ομαδα.Συνηθως σε τετοια παιχνιδια η εμπειρια ειναι αυτη που μετραει.Ενα που θα πω ειναι οτι ο ηγετης της Ρεαλ ο Ρουντι παιζει πρωτη φορα σε Final 4.Απο την αλλη ο ηγετης της Μπαρτσελονα εχει φαει με το κουταλι τετοια ματς κι απο κοντα και ο Γιασκεβιτσιους.
Θα πηγαινα με κλειστα ματια στον ασσο αν δεν ειχε τις απουσιες η Μπαρτσελονα.Τωρα λιγο δυσκολα.Θα παω στο αντερ επειδη εκει θα ριξει το βαρος του παιχνιδιου της η Μπαρτσελονα.Και λογικα ενα τοσο κρισιμο παιχνιδι δυσκολα να ανοιξει.Ελπιζω μονο να μην εχουμε βολες και χασουμε απο κει.
Under  148.5



Βαρεζε - Ουμανα Βενετσια
Φετος η Βαρεζε εχει μονο μια ηττα εντος και την εκανε απο την Ουμανα.Επισης σε 2 παιχνιδια που επαιξαν φετος και τα 2 τα πηρε η ομαδα του Ματσον.Με το τελευταιο πριν μερικες μερες.Απο την αλλη η Βαρεζε τερματισε πρωτη εχει πολυ καλη ομαδα πολυ καλυτερο ροστερ απο την Βενετσια και στοχος της ειναι καθαρα το πρωταθλημα.Εγω περιμενω τους γηπεδουχους να μπαινουν στο παρκε ψιλιασμενοι και να μην αφησουν την Βενετσια ουτε να σκεφτει οτι μπορει να διεκδικησει κατι καλο.Βαζω λοιπον ενα Χ στο τι εγινε στην κανονικη διαρκεια και παω στον ασσο παρα το μεγαλο χαντικαπ.
ΒΑΡΕΖΕ  -7.5


Μιλανο - Σιενα
Το Μιλανο εκανε πολυ καλο φιναλε και καταφερε να παρει την τεταρτη θεση.Η Σιενα αντιθετα απογοητευσε αφου με συνεχομενες ηττες κατρακυλησε στην πεμπτη θεση.Πολυ δυσκολα να βγαλει ακρη κανεις μ αυτο το παιχνιδι.Λιγο πιο κοντα στον ασσο ειμαι αλλα και φοβαμαι και τη Σιενα που εχει το ροστερ να κανει διπλο σε οποιαδηποτε εδρα.Ισως ειναι καλυτερα να στραφουμε στο συνολικο σκορ με το οβερ να χει ενα μικρο προβαδισμα ειδικα αν δωσουν ρυθμο οι γηπεδουχοι.
Over  150.5














Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site.






















Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.