News Update :

* Eurocup Προσοχή στα φαβορί

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Photo By Google



Μετα την μεγαλη επιτυχια στην Ευρωλιγκα περασαμε μια πολυ καλη τριαδα και την Κυριακη με την κοντρα στη Μπαγερν το καθαρο διπλο που κανε η Βαλενθια οπως και το αντερ στο ντερμπι στη Τουρκια..
Σημερα εχουμε παλι πολυ Γιουροκαπ και αυριο ακομα περισσοτερο..

Σημερα εχουμε και την εναρξη του καλυτερου πρωταθληματος στον κοσμο..
ΝΒΑ !!! 
Και απο την επομενη εβδομαδα κοντα μας ο Larry K. που ολοι εκτιμαμε και τον ακολουθουμε με κλειστα ματια !!






ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ - ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
Λογικο φαβορι η Ντιναμο αφου ειναι πολυ δυνατη στην εδρα της και η Σαλον δεν εχει ξεκινησει καλα.Η εμφανιση και ηττα απο το Μπιλμπαο εντος για την γηπεδουχο μας κανει συγκρατημενους.
Η Σαλον απο την αλλη πληρωνει τα πολλα λαθη που κανει στα παιχνιδια της συνηθως διπλασια απο τους αντιπαλους της και δεν σκοραρει πολυ.
Ο ομιλος ειναι πολυ δυσκολος οποτε καθε νικη μετραει πολυ.Η Σαλον πρεπει να κατεβασει το σκορ και να περιορισει τα λαθη της αν θελει να μεινει στο ματς και να διεκδικησει κατι.Ρισκαρουμε και παμε στο αντερ.Και λεω ρισκαρουμε επειδη η εδρα της Σασαρι δινει συνηθως σκορ ανω των 165.
Under  163.5


ΚΑΛΕΒ ΤΑΛΙΝ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
Κερδιζει η Ουνικς αλλα το χαντικαπ μας δινει το περιθωριο να παμε στον ασσο.Πρωτα επειδη οι φιλοξενουμενοι θελουν απλα μια νικη και δεν καιγονται να ανοιξουν το σκορ και επισης σε ολα τους τα παιχνιδια δειχνουν οτι για καποια λεπτα χανουν την συγκεντρωση τους και οι αντιπαλοι μειωνουν.Και δευτερον οι Εσθονοι ειναι μια μετρια μεν ομαδα αλλα τα παλευει τα παιχνιδια της και δεν τα παραταει.
ΚΑΛΕΒ ΤΑΛΙΝ  +12.5


ΑΛΜΠΑ ΦΕΧΕΡΒΑΡ - ΚΙΜΙΚ
Εδω χωρις πολλα λογια και χωρις καποια αναλυση θα παμε στο διπλο επειδη ναι μεν η Φεχερβαρ παλεψε και δυσκολεψε πολυ τον Παοκ αλλα οι Ουκρανοι εχουν καλυτερη ομαδα και μπορουν να περασουν μαλλον ευκολα.
ΚΙΜΙΚ  -6.5










οσοι θελετε να παιζετε τα στοιχηματα σας στην MyBet καντε την εγγραφη σας μεσα απο την σελιδα μας πατωντας πανω στο Banner της  MyBet που υπαρχει ψηλα στην σελιδα μας.Πατωντας εκει μεταφερεστε στην σελιδα της MyBet και κανετε την εγγραφη σας.Ετσι παιζεται εσεις κανονικα και βοηθατε το BetBasketcom να συνεχισει να υπαρχει.

Οτι θελετε να ρωτησετε για αυτο το θεμα στειλτε μας mail πατωντας στο Contact Us πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας την φορμα...



ΚΑΛΕΒ ΤΑΛΙΝ
ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
      1  +12.5 
ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ
ΣΠΑΡΤΑΚ ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠ.
Under 145.5 
ΑΛΜΠΑ ΦΕΧΕΡΒΑΡ
ΚΙΜΙΚ
      2  -6.5 
ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ
ΜΟΝΣ
Under 145.5 
ΜΠΙΛΜΠΑΟ
ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
      2  +13.5 
ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ
ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
Under 163.5 
ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
ΟΥΛΜ
      1  -2.5 
ΒΙΡΤΟΥΣ ΡΟΜΑ
ΑΛΜΠΑ
      1  +0.5 











































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.