News Update :

* Eurocup Με μια δυάδα πάμε σήμερα

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Photo By Google




Μολις 5 παιχνιδια εχουμε σημερα.Τα 4 ειναι για το Γιουροκαπ και ενα Γαλλικο.Δεν ειναι για να ασχοληθει κανεις σοβαρα.Αλλα επειδη καποιοι παντα ασχολουνται με το στοιχημα και επειδη τα εριξα μια ματια θα προτεινουμε παλι κατι.


Συντομα το BetBasketCom θα κλεισει και παλι την προσβαση σε ολους και θα συνεχισουμε μονο με οσους γινουν και παλι μελη.Αυτο γινεται για πολλους λογους...Περισσοτερα θα πουμε οταν ερθει η ωρα να γινει.







ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ - ΒΑΡΕΖΕ
Τα χω πει πολλες φορες οτι στο Γιουροκαπ υπαρχουν ομαδες που κανουν αγγαρεια.Καπως ετσι ειναι και το σημερινο ζευγαρι.Χωρις ελπιδες για παραπανω πραγματα παιζουν σημερα ενα ματς μαλλον πολυ χαλαρο.Δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενας λογος να τρεξουν και να κουραστουν παραπανω.Δεν βλεπω να πηγαινει ψηλα το σκορ.
Under  153.5


ΡΟΑΝ - ΧΑΒΡΗ
Ιδια θεση στη βαθμολογια οι 2 ομαδες με ρεκορ 2-5 νικες.Επισης στα τελευταια 5 μετρανε και οι δυο απο 4 ηττες και 1 νικη.Στα 5 αυτα παιχνιδια οι γηπεδουχοι δεν καταφεραν να περασουν καν τους 70π.Αντιθετα πιο καλα επιθετικα αλλα οχι αμυντικα τα παει η Χαβρη.Με ολα αυτα θεωρω οτι το χαντικαπ ειναι μεγαλο.Διπλο.Επισης και το αντερ ειναι καλο ακομα κι αν το line ειναι πολυ χαμηλο.
ΧΑΒΡΗ  +7.5










Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.

Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..






ΚΙΜΚΙ
   ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ
      2  +17.5 
ΟΥΛΜ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Under 159.5 
ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
ΒΑΡΕΖΕ
Under 153.5 
ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ
      1  +8.5 





ΡΟΑΝ
ΧΑΒΡΗ
      2  +7.5 





























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.