News Update :

* Euroleague Over/Under σε πρώτο πλάνο

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Photo By Google




Διαπρεψαμε και παλι χθες!!!Περασαμε 5 στα 6 σημεια.Φυσικα απο χθες ειπα οτι ηταν πολυ δυσκολα ματς και χρειαζομασταν μεγαλη τυχη.Και οντως ετσι ηταν αφου 3 απο τα  παιχνιδια τα "πιασαμε" οριακα.Αυτο σημαινει οτι ξερουμε πολυ καλα να διαβαζουμε τα παιχνιδια.Και δεν μιλω για το οτι περασαν οι επιλογες μου αλλα για τον τροπο που εξελιχθηκαν τα ματς.Οσοι γνωριζουν απο μπασκετ και απο στοιχημα καταλαβαινουν τι εννοω.









ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΜΙΛΑΝΟ
Πολυ σημαντικο παιχνιδι και για τις δυο ομαδες και ειδικα για τους γηπεδουχους που καιγονται.Θα ανοιξουν σιγουρα το ρυθμο και θα δουμε μπασκετ γρηγορο με πολλα σουτ.Αναγκαστικα το Μιλανο θα ακολουθησει.Εχουν καλους σκορερς και οι δυο ομαδες.Το οβερ δειχνει να ναι καλο.
Over  152.5


ΣΙΕΝΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ
Τη Μπαγερν την εχω στηριξει και την εχω πονταρει σε πολυ δυσκολοτερες εδρες και με πολυ καλυτερους αντιπαλους.Εδω θα κανω πισω?Η Σιενα ειναι ομαδα που την σεβομαστε και εχει βαρια φανελα αλλα δεν θα χει ευκολο βραδυ.
ΜΠΑΓΕΡΝ  +2.5


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜ
Να πω εξ αρχης οτι εδω το σημειο ειναι με πολυ ρισκο.Ματς που παιζεται η πρωτια αλλα και η δευτερη θεση.Δηλαδη η Μπαρτσελονα για να χει ελπιδες για την πρωτια θελει νικη και με μεγαλυτερη διαφορα απο τους 5π που εχασε στη Πολη.Διαφορετικα θα συνεχισει την μαχη για την δευτερη θεση.
Εδω πιστευω οτι θα εχει σημερα και θεαμα αλλα και σκορ.Και οι 2 ομαδες ειναι ικανες να πιασουν τους 75π.
Over  149.5


Κι ενα εξτρα σημειο πιστευω οτι ειναι πολυ καλο το διπλο της Σολε.
ΣΟΛΕ  +4.5












Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.

Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..







ΜΠΟΥΤΙΒΕΛΝΙΚ
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
  Over 143.5
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΜΙΛΑΝΟ
  Over 152.5
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
Under 151.5
ΣΙΕΝΑ
ΜΠΑΓΕΡΝ
      2  +2.5
ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
      2  +1.5
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜ
  Over 149.5

ΟΥΛΜ
ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ
  Over 160.5

ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
ΣΟΛΕ
      2  +4.5






























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.