News Update :

* Larry K. NBA Εμπιστοσύνη στην άμυνα των Bulls

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Photo By Google



Την τελευταία φορά που τα είπαμε πάλι πέρασε η τριάδα μας και μάλιστα στο σύνολο των παιχνιδιών "γράψαμε" 8/12.Πολύ πολύ ικανοποιητικά.
Και σήμερα έχουμε πολλά παιχνίδια χωρίς πάντως κάποιο να ξεχωρίζει ιδιαίτερα.






SUNS - NETS
Με μεγάλες φιλοδοξίες ξεκίνησαν οι Νετς αλλά μέχρι τώρα έχουν μόνο 2 νίκες και βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις.Δεν έχουν δέσει ως ομάδα ενώ είναι και πολύ κακοί αμυντικά.Αντίθετα οι Σανς τα πάνε πολύ καλά και ειδικά εντός που έχουν μόνο νίκες.Για να πάρουν κάτι καλό οι Νετς σήμερα πρέπει πρώτα απο όλα να μην δεχτούν για ακόμα ένα ματς 100αρα.Νομίζω ότι πάμε για χαμηλό σκορ γυρω στους 90-95.
Under  196.5


LAKERS - GRIZZLIES
Το προσπαθεί ο Ντ Άντονι απο το πάγκο αλλα οι Λέικερς συνεχίζουν να μην παίζουν καλά.Και οι νίκες που κάνουν είναι συνήθως εκπλήξεις.
Το Μέμφις κι αυτό δεν έχει την ίδια ποιότητα όπως πέρσι αλλά δείχνει πιο σταθερή ομαδα.Ικανό να αλώσει το Staples Center.
MEM Grizzlies  -3.5


RAPTORS - BULLS
Ντέρμπι έχουμε εδώ και μάλλον και ντέρμπι θα δούμε κιόλας.Επέστρεψαν στις νίκες οι γηπεδούχοι με πολύ καλη εμφάνιση του Γκέι αλλά και του Λόουρι.
Το Σικάγο με πολύ καλή άμυνα πήρε τα 2 εντός με Γιούτα και Κλίβελαντ και μπορεί και σήμερα να φύγει ακόμα και με το διπλό.Είμαι ανάμεσα στο διπλό και στο άντερ.Έχουν οι Μπουλς τους παίχτες να παίξουν καλή άμυνα και να περιορίσουν τα ατού των Ράπτορς.Άντερ.
Under  183.5










Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.

Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..








PACERS
BUCKS
      1  -13.5
RAPTORS
BULLS
Unde 183.5
HAWKS
76ERS
  Over 208.5
CAVALIERS
BOBCATS
Under 189.5
HEAT
MAVERICKS
      2  +8.5
CELTICS
TBLAZERS
      1  +2.5
LAKERS
GRIZZLIES
      2  -3.5
JAZZ
SPURS
      2  -9.5
KINGS
PISTONS
      2  +2.5
NUGGETS
TWOLVES
  Over 210.5
SUNS
NETS
Under 196.5
























































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.