News Update :

* Larry K NBA Δίνουμε προβάδισμα στα διπλά

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Photo By Google






CELTICS -  MAGIC
Ενώ όλοι λέγανε διάφορα για τη Βοστόνη φέτος αυτή τρέχει ένα σερί 3 νικών και μάλιστα με νίκη μέσα στην έδρα των σημερινών αντιπάλων όσο και τη χθεσινή μέσα στο Μαιάμι.Το Ορλάντο απο την άλλη δεν έχει ακόμα νίκη εκτός έδρας.Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουν κάποιοι το παχνίδι για τους Σέλτικς.Διπλό.
ORL Magic  +3.5


ROCKETS - RAPTORS
Το Χιούστον σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.Δεν θα πάμε ομώς στον άσσο όχι λόγω χάντικαπ,που αν πιάσει ρυθμό η ομάδα του Μακ Χέιλ το καλύπτει άνετα αλλά γιατί το Τοροντο φέτος θέλει μεγάλη προσοχή.Το όβερ μας καλύπτει αφού αν θέλουν νίκη οι γηπεδούχοι πρέπει να πάνε πάνω απο τους 100-110π.
Over  200.5


TBLAZERS - PISTONS
Πολύ καλό game περιμένω να δούμε στο Πόρτλαντ σήμερα.Ομάδες και οι δυο που έχουν στόχο να είναι στα πλει-οφ.Η ομάδα του Στοτς είναι παραδοσιακά πολύ δυνατή εντός έδρας αλλά και οι Πίστονς φέτος έχουν πάρει καλούς παίχτες και αν θέλουν το κάτι παραπάνω τέτοια ματς πρέπει να τα χτυπάνε.
DET Pistons  +4.5









Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..







PACERS
GRIZZLIES
      2  +6.5
BOBCATS
HAWKS
      1  +2.5
76ERS
SPURS
  Over 204.5
BULLS
CAVALIERS
  Over 185.5
CELTICS
 MAGIC
      2  +3.5
ROCKETS
RAPTORS
  Over 200.5
JAZZ
NUGGETS
      2  -3.5
TBLAZERS
PISTONS
      2  +4.5
CLIPPERS
TWOLVES
Over 208.5










































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.