News Update :

* Καλά Χριστούγεννα !!!!

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Photo By Google



Οι προσκλησεις εχουν αποσταλλει ολες.!!! Αυτο που πρεπει να γινει τωρα ειναι να κανετε αποδοχη της προσκλησης.
Για οδηγιες μπειτε ΕΔΩ

Κι επειτα καθε φορα παλι θα μπαινετε κανονικα οπως κανατε ως τωρα στην σελιδα εδω κι απο δω θα σας στελνουμε στην νεα σελιδα οπου και θα γραφετε το mail σας και τον κωδικο σας και θα εισερχεστε..



ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε ολους







ΟΧΙ δεν θα εχει καμια συνδρομη.Ειπαμε πολλες φορες οτι δεν απαιτουμε απο κανεναν να μας πληρωνει απλα για να μας διαβαζει.
Μελος θα μπορει να γινεται οποιος θελει.Οταν ομως η σελιδα παει οπως παει συνηθως και δινει ταμεια και δινει ακομα και στο συνολο θετικο προσημο τοτε θα περιμενουμε να υπαρχει μια ανταμοιβη ως DONATE.Δηλαδη δεν πληρωνει κανεις τιποτα προκαταβολικα.Μονο δινει κατι ανδρομικα και εφοσον ειναι ικανοποιημενος απο την σελιδα.Εαν δεν ειναι απλα δεν υπαρχει και λογος να συνεχιζει να μας διαβαζει κιολας.Ειναι κατι που ηδη αρκετοι το κανουν και ειναι ολο αυτο πιο δικαιο και για τους ιδιους.Οσοι ειναι αδιαφοροι και απλα εκμεταλλευονται την σελιδα το BetBasketCom θα εχει το προνομοιο να τους απομακρυνει μετα την παροδο ενος μηνα.
Ολη αυτη η αλλαγη γινεται για να ειμαστε πιο δικαιοι με οσους μας στηριζουν.
















Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.