News Update :

* Eurocup Μια Ισπανική στηρίζουμε..μια Ισπανική κοντράρουμε

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Photo By Google




Απο δυο σερι ταμεια ερχομαστε.Την Κυριακη περασε μια πολυ καλη τριαδα μας ενω και συνολικα τα πηγαμε πολυ καλα.Πριν απο αυτο τα ξημερωματα της Κυριακης περασε και η τριαδα του Larry K. στο ΝΒΑ.
Σημερα λιγα τα παιχνιδια αλλα ενδιαφεροντα...






ΒΙΡΤΟΥΣ ΡΟΜΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ
Εχει αποκλειστει η Ρομα και σημερα ειναι μαλλον ματς προπονηση.Η Σαραγοσα θελει μια νικη να προκριθει και λογικα την κανει αποψε.
ΣΑΡΑΓΟΣΑ  -1.5


ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Σχεδον τα ιδια ισχυουν κι εδω με το παραπανω παιχνιδι.Η γηπεδουχοι εχουν αποκλειστει και οι φιλοξενουμενοι θελουν νικη ωστε να παραμεινουν μεσα στο κολπο της προκρισης.Μονο που εδω θα παμε στον ασσο για 2 λογους.Ο ενας ειναι οτι περιμενουμε τη Σαλον μαχητικη για καποιους λογους και ο δευτερος ειναι οι συνεχεις κακες εμφανισεις που κανει το Μπιλμπαο εκτος εδρας.
ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ  +3.5


ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΛΙΜΟΖ
Πορεια πρωταθλητισμου κανει μεχρι τωρα η Λιμοζ που βισκεται στη δευτερη θεση.Σημερα παιζει σε μια πολυ δυσκολη εδρα και καλειτε να δειξει αν μπορει να κανει ονειρα για να τερματισει ψηλα.Δυσκολο το να φυγει με το διπλο αλλα αξιζει να την στηριξουμε με το πλεονεκτημα.
ΛΙΜΟΖ  +6.5


Επισης καλο σημειο δειχνει να ναι και το διπλο του Παοκ +7.5







Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.

Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..







ΚΙΜΙΚ
      ΠΑΟΚ
      2  +7.5
ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ
ΑΛΜΠΑ
Under 142.5
ΜΟΝΣ
ΒΟΝΝΗ
      1  +6.5
ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
ΜΠΙΛΜΠΑΟ
      1  +3.5
ΒΙΡΤΟΥΣ ΡΟΜΑ
ΣΑΡΑΓΟΣΑ
      2  -1.5






ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
ΛΙΜΟΖ
      2  +6.5


ΜΟΥΡΘΙΑ
ΣΕΒΙΛΛΗ
  Over 154.5































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.