News Update :

* Eurocup Τελικός στην Ισπανία....με φαβορί

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Photo By Google




Την Κυριακη περασε και παλι η βασικη μας τριαδα αλλα δεν ειμαστε για θριαμβολογιες επειδη στο συνολο δεν πηγαμε πολυ καλα.Κι εμεις εχουμε συνηθισει αλλιως.Εχουμε μαθει να κυριαρχουμε!
Επισης θελω να πω χθες ο Larry K. ειχε μια "βομβα" που τελικα κακως δεν την εγραψε και αυτη ηταν η νικη Pistons που πληρωνε 6.25.Πολλοι μπορει να μην πιστευουν.Δικαιολογημενοι,αλλα εμεις εδω παραμυθια δεν εχουμε πει ποτε.








ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ - ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛ
Παιχνιδι αδιαφορο γιατι η Παρι εχει αποκλειστει και η Ολυμπια εχει προκριθει.Απλα η καταταξη μετραει για τη Ολυμπια για το τι θα αντιμετωπισει στην επομενη φαση.Ομως ειναι δυσκολο να βγαλει κανεις σεναριο επειδη δεν εξαρταται μονο απο την ιδια αλλα απο πολλες ομαδες.Οποτε μενουμε στο αδιαφορο.Και σε ενα τετοιο ματς διαλεγω την καλυτερη ομαδα τουλαχιστον στη παρουσα φαση.Θα στεναχωρησουμε τους φιλους μας απο την Γαλλια και παμε στο διπλο.
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛ.  -0.5


ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
Τελικος το ματς.Τις 2 πρωτες θεσεις στον ομιλο τις εχουν ηδη η Ουλμ με την Ολυμπια και ετσι σημερα εδω θα γινει μαχη.Εγω βλεπω 2 σεναρια.Ενα παιζει καλα η Βιλερμπαν και κανει το ματς ντερμπι, ομως με αμυνα και χαμηλο σκορ και το δευτερο σεναριο κανει περιπατο η Βαλενθια και παει το ματς ακομα και στο +20 κρατωντας την φιλοξενουμενη πολυ χαμηλα επιθετικα.Και στα 2 λοιπον σεναρια πιο πιθανο μου κανει το αντερ.Ξερω ανοιγομαι πολυ ετσι οπως τα γραφω αλλα ειπαμε.Εμεις δεν θα δωσουμε ποτε λιγο ασσο λιγο διπλο και ισως χ.
Under  156.5


ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ - ΑΣΕΣΟΦΤ ΠΛΟΙΕΣΤΙ
Κι ενα ακομα παιχνιδι για να κλεισει η τριαδα μας.Παντελως αδιαφορο καθως και οι δυο ομαδες εχουν αποκλειστει.Μια καλη προπονηση δηλαδη που μπορει να δωσει ενα ευκολο οβερ.
Over  157.5








ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ
    ΑΣΕΣΟΦΤ ΠΛΟΙΕΣΤΙ
  Over 157.5 
ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ
ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
      2  +6.5 
ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛ
      2  -0.5 
ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ
      2  -2.5 
ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
Under 156.5 







ΝΑΝΣΙ
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
Under 147.5 






























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.