News Update :

* Larry K. NBA Επιστροφή ως αντίπαλος στη Βοστόνη ο Ντ.Ρίβερς

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Photo By Google



Απο αυριο θα ξεκινησουμε να στελνουμε τις προσκλησεις σε οσους ζητησαν να γινουν μελη.Ειναι παρα πολλα τα mail που λαβαμε οποτε η διαδικασια θα παρει μερικες μερες και απο την Δευτερα μαλλον θα κλεισει η ελευθερη προσβαση.Αυριο θα δωσουμε οδηγιες για το τι θα κανετε μολις λαβετε την προσκληση.


Κρίμα χθες που ενώ στο σύνολο περάσαμε 5/8 στην τριάδα είχαμε 2 λάθος εκτιμήσεις.Μάλιστα τους Νικς τους είχα για δυνατό σημείο στη σκέψη μου..
Στα σημερινά ξεχωρίζει το παιχνίδι στη Βοστόνη λόγω της επιστροφής του Ντοκ Ρίβερς ως αντίπαλος μετα απο σχεδόν 10χρ.Όλα τα sites n newspapers εδώ ασχολούνται σήμερα μ αυτό.
Όμως δεν είναι το μοναδικό ντέρμπι σήμερα.Έχουμε ακόμα ενα κλάσικ στην Ανατολή με τους Knicks να υποδέχονται τους Bulls.







BUCKS - SPURS
Από νίκες έρχονται και οι δυο ομάδες και έτσι αν και μεγάλο φαβορί οι Σπερς δεν θα μπλέξουμε με χάντικαπ.Θα πάμε στο άντερ που ευνοείται απο την πολύ κάλη άμυνα των φιλοξενούμενων σε συνάρτηση με τις απουσίες που έχουν οι Μπακς.
Under  193.5


TWOLVES - 76ERS
Επέστρεψε ο Λαβ για τους γηπεδούχους και στη πεντάδα υπάρχει ακόμα ένας μεγάλος σκόρερ πλέον.Περιμένουμε ανάλογη εμφάνιση με τη χθεσινή στο Ντιτρόιτ και μπορεί να παρασύρει το παιχνίδι της Μινεσότα και τους Σίξερς και να πάμε σε ένα ψηλό σκορ.
Over  209.5


CELTICS - CLIPPERS
Δεν θα πούμε πολλά εδώ.Φαβορί είναι οι Κλίπερς αλλά σ ένα γήπεδο που θα ζητά την νίκη παραπάνω απο άλλες φορές πιστεύω ότι αν μη τι άλλο οι γηπεδούχοι μπορούν να ναι ανταγωνιστικοί και να μείνουν έστω στο χάντικαπ.....
BOS Celtics  +6.5






Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.

Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..





CELTICS
CLIPPERS
      1  +6.5
BOBCATS
MAGIC
      2  +6.5
GRIZZLIES
THUNDER
      2  -5.5
BUCKS
SPURS
Under 193.5
TWOLVES
76ERS
  Over 209.5
PELICANS
PISTONS
      2  +3.5
KNICKS
BULLS
      1  -2.5
WARRIORS
MAVERICKS
      1  -4.5
KINGS
JAZZ
Under 201.5




































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.