News Update :

* Τρία under σήμερα με όσο ρίσκο κι αν έχουν

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Photo By Google

Χθες περασαμε ολα τα σημεια εκτος του Παναθηναικου για ενα καλαθι
Θα σταθω σε δυο πραγματακια απο χθες.Ενα το οτι το χασαμε το οβερ του Παναθηναικου απο αστεια πραγματα.Επειδη εγιναν πολλα λαθη στα τελευταια 2 λεπτα απο τους γηπεδουχους και απο το οτι επισης 1 λεπτο στο τελος και σε 3 επιθεσεις οι παιχτες του Παναθηναικου εψαχναν να δωσουν τη μπαλα στον μικρο να σουταρει.Δεν σουταρε ποτε αλλα εκανε 2 λαθη και χαθηκε το οβερ για ενα καλαθι.
Και το δευτερο ειναι οτι πηραμε πολλα μηνυματα που μας ελεγαν οτι κανουμε λαθος στο Μπουτιβελνικ-Ναντερ,οτι οι γηπεδουχοι ειναι αδιαφοροι και οτι η γαλλικη ομαδα καιγεται κτλ κτλ.Και επειδη καιγεται τι εγινε?Ειναι ξαδερφια?ειναι κουμπαροι?θα καθοταν η Μπουτιβελνικ να χασει δηλαδη?Δεν γινονται παντου αυτα.Υπαρχουν και ομαδες που παντα παιζουν μπασκετ!!!

Επισης να πουμε οτι παλι περασε η τριαδα στο ΝΒΑ απο τον Larry K.


Οδηγιες για την εγγραφη σας θα βρειτε            ΕΔΩ




ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ
Πολυ ψηλα βγηκε το οριο στο συνολικο σκορ αλλα και απολυτως δικαιολογημενα.Και οι δυο ομαδες σκοραρουν σταθερα πανω απο 80 με 85 ποντους.Η Ντιναμο μεσα εξω και η Μοντεγκραναρο περισσοτερο εντος εδρας.Επισης ελαχιστοι θα γνωριζουν οτι η ομαδα της Σαρδηνιας εχει τετοια φιλοσοφια απο πολυ παλια.Μαλιστα κρατα ενα πολυ μεγαλο ρεκορ απο το 1995 οταν στο ματς με την Παβια σημειωσε 158π.
Παρολα αυτα και τον μεγαλο προλογο υπερ του οβερ θα στραφω στο αντερ.Ο μονος λογος ειναι πως η Μοντεγκραναρο αν θελει να παρει κατι απο το ματς θα πρεπει να μην τρεχει πισω απο τη Ντιναμο.Μια κακη περιοδο θελουμε βασικα και θα περασει το αντερ.Ειναι σιγουρα μεγαλο ρισκο αλλα...
Under 176.5


ΡΕΤΖΙΑΝΑ ΕΜΙΛΙΑ - ΒΑΝΟΛΙ
Θα ασχοληθω και με το δευτερο παιχνιδι απο Ιταλια που παιζει σημερα.Κι επισης κι εδω παω στο αντερ.Αυτο το ματς το περιμενα αρκετα πιο ψηλα το οριο στο συνολικο σκορ.Ετσι θα παιξουμε λιγο πονηρα εδω.Για να βγηκε στους 150 κατι παραπανω θα ξερουν οι εταιριες.
Under  150.5


ΧΑΒΡΗ - ΝΤΙΖΟΝ
Ενα παιχνιδι ντερμπι.Φαβορι ειναι η Ντιζον.Θεωρητικα τουλαχιστον γιατι η Χαβρη εντος εδρας παιζει καλα και μπορει να κερδισει.Η προιστορια δινει οβερ αλλα επειδη η Ντιζον εκτος εδρας δεν σκοραρει πολυ και επειδη θελει το ματς θα παιξει και αμυνα.Αρα αγοραζουμε ακομα ενα αντερ.Που ομως σιγουρα μοιαζει να ναι και οριακο.
Under  145.5








Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.

Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..






ΛΙΜΟΖ
ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
      2  +5.5
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΛΕ ΜΑΝ
Under 140.5
ΟΡΛΕΑΝ
ΡΟΑΝ
      1  -7.5
ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ
      2  +6.5
ΣΟΛΕ
ΑΝΤΙΜΠ
      1  -12.5
 ΧΑΒΡΗ
ΝΤΙΖΟΝ
Under 145.5


ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΜΟΥΡΘΙΑ
  Over 162.5
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ
ΚΑΝΑΡΙΑΣ 1939
      2  +3.5
ΣΕΒΙΛΛΗ
ΜΠΙΛΜΠΑΟ
      1  -1.5
ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ
ΜΑΛΑΓΑ
      2  -3.5


ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
  Over 144.5
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ
      2  +6.5
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΤΡΙΚΑΛΑ
Under 156.5
ΠΑΟΚ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Under 145.5


ΑΛΜΠΑ
ΤΡΙΕΡ
      2  +11.5
Σ.ΟΛΙΒΕΡ ΜΠΑΣΚΕΤΣ
ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
      1  +1.5
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ
  Over 153.5


ΡΕΤΖΙΑΝΑ ΕΜΙΛΙΑ

Under 150.5
ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ
ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ
Under 176.5




























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.