News Update :

* SPAIN 2014 Crash Test για τη Σλοβενία και η Τουρκία των ανατροπών

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Photo By Google



Για το ματς της Ελλαδας αλλα και οχι μονο γι αυτο τα ειπα προχθες..Περασε για πλακα το σημειο μας και μας πληρωσε.Οι παπαγαλοι που δεν εβλεπαν μπροστα τους απο την επομενη αρχισαν τις κωλοτουμπες..Τοτε ειδαν οτι η εθνικη ειχε αδυναμιες τοτε καταλαβαν οτι το 5/5 σε σχεση με το 2/5 της Σερβιας δεν ειχε καμια σχεση και οτι οι Σερβοι δεν ειναι καμια ομαδα τυχαια.
Κατα τα αλλα για λιγο χαθηκε το 4/4 αφου η Αυστραλια μεχρι και το 39 ηταν στο +5 και καταφερε κι εχασε κιολας.
Σημερα εχουμε τα δυο πρωτα παιχνιδια των προημιτελικων τα οποια θα προσπαθησουμε να τα προσεγγισουμε διπλα...Και ως νικη χαντικαπ και ως συνολικο σκορ.
Και επειδη καποιοι μου ζητησαν στο mail και ειδικα στοιχηματα παιχτων περασαν και τα 2.Και το αντερ του Σαβας απο την Τουρκια και το αντερ του Κ.Λαβρινοβιτς της Λιθουανιας.Ετσι και σημερα θα το επιχειρησουμε και αυτο,εδω και για ολους.
Λοιπον στο ματς των ΗΠΑ λογικο δειχνει το να παμε με το πλεονεκτημα των Σλοβενων καθως και καλη ομαδα εχουν και οι ΝΒΑερς απο την αλλη μας εχουν δειξει ως τωρα οτι δεν ανοιγουν διαφορες.Ομως σημερα πρεπει να σοβαρευτουν γιατι αν φανε κανενα χαστουκι απο τους 8 θα ειναι παταγωδη αποτυχια.Πονταρω στο οτι οι ΗΠΑ μπαινουν και καθαριζουν το παιχνιδι με μεγαλη διαφορα.
Στο αλλο ματς παω με την Τουρκια που ειναι πολυ τυχερη μεχρι τωρα και με το οβερ που δεν ειναι το πιο πιθανο σημειο αλλα ισως παει στο ποντο κι εχει βολες στο τελος ως κλασικο ευρωπαικο παιχνιδι..





Και κατι τωρα να πω περι μελων και δωρεας γιατι καθημερινα παιρνουμε πολλα mails με τις ερωτησεις αυτες...
Πρωτον καποιος που θελει να κανει Donation υπαρχει στο κατω μερος της σελιδας ενα button DONATE.Πατωντας εκει μπορειτε να προβειτε στη δωρεα που θελετε να κανετε κτλ..Οσοι δεν εχουν paypal και χρεωστικες καρτες κτλ τοτε μπορειτε να ρωτησετε με mail τι μπορει να γινει πατωντας πανω αριστερα στην μπαρα της σελιδας μας εκει που λεει CONTACT US..Συμπληρωνετε την φορμα και την οποια ερωτηση σας κτλ..
Ειπαμε πως οταν "κλεισει" το site μας προσβαση θα εχουν κατα προτεραιοτητα οσοι μας στηριζουν.Ειναι υποχρεωση μας..Η εισοδος στα μελη δεν ειναι ισοβια..Περυσι καναμε ανανεωση καθε μηνα.Φετος θα το παμε στους 2 μηνες η και στους 3.Δηλ μετα απο 3 μηνες θα κανουμε ανανεωση στα μελη μας...
Ελπιζω να ειμαστε κατανοητοι σ αυτα που λεμε...
Επισης να διαβαζετε παντα και τους κανονισμους και ορους χρησης του site..
Αυτο ολο το κομματι θα μου επιτρεψετε να το δημοσιευω καθημερινα ωστε να το δουνε ολοι οσοι ενδιαφερονται...



ΠΡΟΤΑΣΗ



ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΗΠΑ                              2  -25.5     &     Under  170.5


ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ                        2  +6.5     &       Over 141.5


Tunceri       Under  4.5


R.GAY       Under  6.5


























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.