News Update :

* SPAIN 2014 Οι καλύτεροι στο τελικό για τον τίτλο..!!!

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Photo By Google




Πεσαμε εντελως εξω την τελευταια φορα οσον αφορα τα σημεια.Αλλα οχι εντελως και στο οτι ειπα πως η Σερβια εχει προβλημα οταν το ματς ανοιγει και την παιζουν χωρις τακτικη αλλα με δυναμη και πολλες ατομικες μονομαχιες.
Ετσι και σημερα νομιζω οτι δεν μπορει να απειλισει τους αμερικανους εκτος κι αν απεναντι στη ζωνη δεν "σταυρωσουν" τριποντο οι παιχτες των ΗΠΑ.Οι 20π ειναι αρκετα μεγαλο χαντικαπ για τελικο και ειδικα για μια Σερβια που παντα ειναι μια πολυ καλη ομαδα.Παρολα αυτα παμε με τον ασσο και με το οβερ καθως και οι γειτονες μας επιθετικα ειναι αξιοπιστοι.
Στα ειδικα μεχρι στιγμης παμε τραινο κι ελπιζουμε να συνεχισουμε..





Και κατι τωρα να πω περι μελων και δωρεας γιατι καθημερινα παιρνουμε πολλα mails με τις ερωτησεις αυτες...
Πρωτον καποιος που θελει να κανει Donation υπαρχει στο κατω μερος της σελιδας ενα button DONATE.Πατωντας εκει μπορειτε να προβειτε στη δωρεα που θελετε να κανετε κτλ..Οσοι δεν εχουν paypal και χρεωστικες καρτες κτλ τοτε μπορειτε να ρωτησετε με mail τι μπορει να γινει πατωντας πανω αριστερα στην μπαρα της σελιδας μας εκει που λεει CONTACT US..Συμπληρωνετε την φορμα και την οποια ερωτηση σας κτλ..
Ειπαμε πως οταν "κλεισει" το site μας προσβαση θα εχουν κατα προτεραιοτητα οσοι μας στηριζουν.Ειναι υποχρεωση μας..Η εισοδος στα μελη δεν ειναι ισοβια..Περυσι καναμε ανανεωση καθε μηνα.Φετος θα το παμε στους 2 μηνες η και στους 3.Δηλ μετα απο 3 μηνες θα κανουμε ανανεωση στα μελη μας...
Ελπιζω να ειμαστε κατανοητοι σ αυτα που λεμε...
Επισης να διαβαζετε παντα και τους κανονισμους και ορους χρησης του site..
Αυτο ολο το κομματι θα μου επιτρεψετε να το δημοσιευω καθημερινα ωστε να το δουνε ολοι οσοι ενδιαφερονται...






ΠΡΟΤΑΣΗ



ΗΠΑ - ΣΕΡΒΙΑ                 1  -20.5       Over 175.5


R.Gay                               Under 6.5





















Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.