News Update :

* Πολλά τα παιχνίδια με τα μισά όμως αμφίρροπα

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Photo By Google







Πριν απ ολα να πουμε για το ντερμπι προχθες...Πεσαμε εντελως εξω στο αντερ και γενικα στην εκβαση του αγωνα.Ηταν μεγαλη εκπληξη ειδικα οπως κυλουσε κιολας το παιχνιδι.Για μενα κι ειναι καθαρα προσωπικη αποψη και για πολλους ισως λαθος κιολας,το παιχνιδι το χασε ο Μπαρτζωκας (Λογικη λοιπον η παραιτηση).Και δεν θεωρω σοβαρη δικαιολογια το οτι στο τελος ειχαμε να δωσουμε ενα φαουλ και δεν το εκαναν οι παιχτες.Ας μην πουμε παραπανω ομως παρα μονο οτι ο Παναθηναικος επαιξε με πολυ περισσοτερο παθος και με καλυτερη τακτικη αν και χανοταν καποιες φορες και οτι ο Ιβανοβιτς ειναι οπως ειπα πολυ μεγαλος δασκαλος...αλλα παντα ιδιοτροπος..
Στα ειδικα στο ντερμπι περασε για πλακα το οβερ του Παππα και το αντερ του Ντανστον χαθηκε στο μισο ποντο.Και μαλιστα με τον Μπαρτζωκα να του δινει πολυ χρονο και πολλες επιθεσεις.
Τελος το οβερ στο ματς απο το πρωταθλημα Δανιας περασε ακομα πιο ευκολα κι απο αυτο του Παππα.

Στα σημερινα μας τωρα με ενα πληρης κουπονι με πολλα παιχνιδια και με το πρωταθλημα Τουρκιας πλεον στον οπαπ.Επισης θα παρατηρησετε οτι εχει πολλα παιχνιδια που ειναι αμφιρροπα και το μαρτυρα αυτο και τα χαντικαπ που ειναι απο 0.5 εως 3.5.Ουτε λιγο ουτε πολυ τα μισα παιχνιδια ανηκουν σ αυτα.
Με αρκετη δυσκολια και με ρισκο παλι ξεχωρισα μια τριαδα.
Πρωτα απο ολα παμε με τον ασσο της Νταρουσαφακα που μπορει να κανει ακομη και διψηφια διαφορα απεναντι στην Μπεσικτας.
Δευτερο παιχνιδι αν και ειναι το μοναδικο απο Ιταλια σημερα ειναι το ματς στη Κρεμονα οπου δειχνει να χει αξια το οβερ.Οι γηπεδουχοι στην εδρα τους πιστευω οτι θα παιξουν καλα και περιμενω τουλαχιστον επιθετικα να περασουν τους 70π.Ετσι το οβερ δειχνει να μπορει να ερθει.
Και τριτο ματς ειμαι αναμεσα σε δυο παιχνιδια απο Γαλλια.Στον ασσο της Ορτεζ και στο διπλο της Ορλεαν.Με ρισκο θα βαλω στην προταση μου το πρωτο επειδη ειναι και ντερμπι και ισως εχει μεγαλυτερο ενδιαφερον απο πολλους.
 






Τα mails που στελνετε ολοι σας για να εχετε μια προσκληση οταν "κλεισει" η σελιδα συγκεντρωνονται και θα σας αποσταλλει η προσκληση οταν ερθει η ωρα..Οποτε οσοι εχετε στειλει μην ανησυχειτε




Ξεκιναμε με την σελιδα που θα εχει ελευθερη προσβαση σε ολους για καποιο διαστημα και επειτα θα κλεισει και θα μεινουν μονο μελη...
Απο σημερα οσοι θελουν να κρατησουν μια θεση στα μελη ωστε να μπορουν να μας διαβαζουν θα πρεπει να μας στειλετε ενα mail ( Πατωντας στο CONTACT που βρισκεται πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας τη φορμα που υπαρχει ) και να μας δωσετε ενα δικο σας gmail και μονο gmail οπου εκει θα σας αποσταλλει προσκληση οταν ερθει η ωρα που θα σταματησουμε την ελευθερη προσβαση...
Εδω πρεπει να πω οτι το μεγαλυτερο μερος των μελων εχει ηδη συμπληρωθει απο τα ατομα που εκαναν δωρεα και στηριζουν το site μας ακομα απο το MundoBasket της Ισπανιας...Θα συμπληρωσουμε το οριο των μελων που επιτρεπεται με οσους το επιθυμουν και κατα προτεραιοτητα...
Μετα την παροδο 1-2 μηνων θα γινεται μια αναθεωρηση στα μελη και θα παραμενουν μονο οσοι μας στηριζουν...





ΠΡΟΤΑΣΗ



 ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ                                                      1  -5.5


 ΒΑΝΟΛΙ - ΜΙΛΑΝΟ                                                    Over  150.5


 ΟΡΤΕΖ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ                                                                      1  +3.5







 ΟΡΤΕΖ
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
      1  +3.5
ΛΕ ΜΑΝ
ΧΑΒΡΗ
Under 148.5
ΛΙΜΟΖ
ΡΟΥΕΝ
      1  -11.5
ΡΕΜΣ
ΝΑΝΣΙ
      1  +1.5
ΜΠΟΥΛΟΝ
ΟΡΛΕΑΝ
      2  +0.5
  ΝΤΙΖΟΝ
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
Under 141.5




ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΟΥΣΑΚ ΣΠΟΡΤΙΦ
  Over 155.5
Ι.ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ
ΚΟΛΕΙΛΙΛΕΡ
Under 150.5
ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
      1  -5.5
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ
ΣΕΛΤΣΟΥΚ
  Over 155.5
ΤΟΦΑΣ
ΟΛΙΝ ΕΝΤΙΡΝΕ
      2  +6.5




ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΣΕΒΙΛΛΗ
Under 161.5
ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ
ΜΟΥΡΘΙΑ
      2  -1.5
ΑΝΔΟΡΑ
ΜΠΙΛΜΠΑΟ
  Over 152.5
ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ
ΜΑΛΑΓΑ
      2  +1.5




ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ
ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ
      1  -4.5
ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ
ΜΠΑΓΕΡΝ
  Over 178.5




ΒΑΝΟΛΙ
ΜΙΛΑΝΟ
  Over 150.5
























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.