News Update :

* Κόντρες στους "Ευρωπαίους"...Αξία στα "διπλά" στην Ιταλία

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Photo By Google



Αν δεν αντιστρεψουμε το κλιμα αμεσα ισως θα πρεπει να κανουμε και μια μικρη αποχη.Δυστυχως ειμαστε συνεχως και πολυ ατυχοι.Χθες 3.5π πλεονεκτημα ο ΚΑΟΔ και χανει με 4π.Το αντερ της Τουρκιας που ηταν θεωρητικα και το πιο αντερ του κουπονιου εφτασε σχεδον τους 170π.Τοσο ψηλο σκορ σ ολο το πρωταθλημα καμια απο τις δυο ομαδες δεν πιστευω οτι θα ξανακανει.
Τελος να πω οτι σε περιπου 10 μερες η ελευθερη προσβαση θα κλεισει και θα σταλουν οι προσκλησεις σε οσους μας εχουν ζητησει.
Σημερα θα παρουμε παλι ενα ρισκο στα σημεια μας με πρωτο την κοντρα που θα παιξουμε την Μπαγερν.Εχω πει οτι ειναι ασταθης και δειχνει οτι στη παρουσα φαση προτιμα τα ματς της Euroleague και δεν παιζει οσο καλα θα επρεπε με το ροστερ που εχει και στο πρωταθλημα.Η Μπρεμερχαβεν ειναι δυνατη ομαδα και στην εδρα της και με την αμυνα της μπορει να το παλεψει το παιχνιδι και να μεινει μεσα στο χαντικαπ.
Δευτερο ματς θα παω με τον ασσο της νεοφωτιστης Τρεντο που εχει δειξει καλα στοιχεια και ειναι η ωρα να κανει και την πρωτη της νικη.Η Καντου ουτε τοσο δυνατη φανταζει οπως αλλες χρονιες και εχει και την κουραση απο το Eurocup.
Και απο την Ισπανια θα ρισκαρω παλι με το αντερ παιχνιδι της Μαλαγα αν και προχθες μας οδηγησε στο κουβα.Μονο νικες ως τωρα στο πρωταθλημα κι παει σε μια δυσκολη εδρα.Οι νησιωτες ειναι καλη ομαδα και μαλλον το παιχνιδι θα παει σε χαμηλο σκορ με τον πρωτο λογο να τον εχουν οι αμυνες.




Τα mails που στελνετε ολοι σας για να εχετε μια προσκληση οταν "κλεισει" η σελιδα συγκεντρωνονται και θα σας αποσταλλει η προσκληση οταν ερθει η ωρα..Οποτε οσοι εχετε στειλει μην ανησυχειτε




Ξεκιναμε με την σελιδα που θα εχει ελευθερη προσβαση σε ολους για καποιο διαστημα και επειτα θα κλεισει και θα μεινουν μονο μελη...
Απο σημερα οσοι θελουν να κρατησουν μια θεση στα μελη ωστε να μπορουν να μας διαβαζουν θα πρεπει να μας στειλετε ενα mail ( Πατωντας στο CONTACT που βρισκεται πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας τη φορμα που υπαρχει ) και να μας δωσετε ενα δικο σας gmail και μονο gmail οπου εκει θα σας αποσταλλει προσκληση οταν ερθει η ωρα που θα σταματησουμε την ελευθερη προσβαση...
Εδω πρεπει να πω οτι το μεγαλυτερο μερος των μελων εχει ηδη συμπληρωθει απο τα ατομα που εκαναν δωρεα και στηριζουν το site μας ακομα απο το MundoBasket της Ισπανιας...Θα συμπληρωσουμε το οριο των μελων που επιτρεπεται με οσους το επιθυμουν και κατα προτεραιοτητα...
Μετα την παροδο 1-2 μηνων θα γινεται μια αναθεωρηση στα μελη και θα παραμενουν μονο οσοι μας στηριζουν..





ΠΡΟΤΑΣΗ



ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ - ΜΑΛΑΓΑ        Under 146.5


 ΤΡΕΝΤΟ - ΚΑΝΤΟΥ        1  +2.5


 ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ - ΜΠΑΓΕΡΝ        1  +10.5





ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ
ΣΑΡΑΓΟΣΑ
  Over 149.5
ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
      1  +14.5
ΜΟΥΡΘΙΑ
ΣΕΒΙΛΛΗ
      1  -7.5
ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ
ΜΠΙΛΜΠΑΟ
      2  +6.5
ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ
ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ
      2  +6.5
ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
ΜΑΛΑΓΑ
Under 146.5
ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ
Under 155.5
ΚΑΝΑΡΙΑΣ 1939
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
  Over 160.5
ΜΑΝΡΕΣΑ
ΑΝΔΟΡΑ
      2  -5.5





ΑΒΕΛΙΝΟ
ΒΛ ΠΕΖΑΡΟ
Under 157.5
ΚΑΠΟ ΝΤΙ ΟΡΛΑΝΤΟ
ΒΙΡΤΟΥΣ ΡΟΜΑ
      2  -1.5
 ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΚΑΖΕΡΤΑ
      2  +5.5
ΠΙΣΤΟΙΑ
ΒΑΝΟΛΙ
      2  +5.5
ΜΙΛΑΝΟ
ΟΥΜΑΝΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑ
      2  +10.5
ΤΡΕΝΤΟ
ΚΑΝΤΟΥ
      1  +2.5





ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΟΥΛΜ
      1  -9.5
ΜΠΕΙΡΟΥΘ
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
Under 143.5
ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ
ΜΠΑΓΕΡΝ
      1  +10.5





ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΟΛΙΝ ΕΝΤΙΡΝΕ
      1  -15.5
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ
ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜ
      1  +8.5





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
Under 150.5
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΑΕΚ
      1  -14.5





























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.