News Update :

* EuroBasket 2015 Ίσως όχι τόσο εύκολη η πρόκριση..

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Photo By Google







Θελουμε ολων σας τα Like στη νεα μας σελιδα ωστε και να μας βοηθατε αλλα και ενημερωμενοι να ειστε...Καντε κλικ και Like στη σελιδα 








Με τις δωρεες σας μας στηριζετε να συνεχισουμε αυτο που κανουμε και σας ευχαριστουμε!!!



Τελος επειδη σε καποια στιγμη το site παλι θα ειναι κλειστο και μονο για μελη μπορειτε απο τωρα οσοι επιθυμειτε να μας διαβαζετε να μας στειλετε ενα GMAIL και μονο για να σας στειλουμε προσκληση..Το mail  σας καθως και οτι αλλο θελετε μας το στελνετε απο το πεδιο Contact Us πανω αριστερα στη σελιδα..





Χθες σαρωσανε και παλι.Μετα το 4/4 προχθες ηρθε και το 4/5.Μαλιστα με 2 στοιχηματα να περνανε πριν καν συμπληρωθει ενα λεπτο παιχνιδου.
Στα παιχνιδια μας τωρα ειδαμε την πιο πληρης απο ποτε Ελλαδα να μην μπορει να κερδισει την χειροτερη Ισπανια απο ποτε.Πριν καποια χρονια ολοι την ειχαν πεσει στο προπονητη κι ημουν απο αυτους που ειχα καλη αποψη για τον Ιταλο.Ο Φ.Κατσικαρης ηρθε στην Εθνικη με καλυτερη ομαδα που προπονησε να ειναι το Μπιλμπαο και η επομενη ομαδα του θα ειναι η Μουρθια!!!Ισως με το υλικο που ειχε η ομαδα να ηθελε κατι καλυτερο στο παγκο λοιπον.Χθες δεν επαιξαν καθολου καποιοι παιχτες που ισως και να επρεπε να παιξουν και ειχαμε παλι καποιους,(που απλα δεν μπορουν), να σπανε τα καλαθια.Ειναι κριμα που τετοιο ροστερ δεν καταφερε να μπει ουτε στη τετραδα.Και φυσικα δεν περιμενω να ξαναρθουν να παιξουν καποιοι παιχτες απο το ΝΒΑ.Το προσπαθησαν φετος,δεν τους βγηκε,ισως να μην μπουν ξανα στη διαδικασια.
Το παιχνιδι για μενα το εχασε ο προπονητης.Και σε αμυνα οταν ξερεις οτι ο Γκασολ παιρνει τα παιχνιδια μονος του κανεις τα παντα και τον περιοριζεις.Και στην επιθεση που στη ζωνη των αντιπαλων δεν ειχαμε καμια απαντηση οταν στη πενταδα εχεις τον Καλαθη που δεν το χει με το σουτ και τον υπεραργο Ζηση που μαλιστα παραπηρε χρονο ειδικα σ αυτο το παιχνιδι.Πηγαμε αηττητοι ως εδω αλλα δειτε με τι ομαδες παιξαμε.Η πιο δυνατη η Κροατια που την κερδισαμε με χιλια ζορια και εκανε πλακα μετα μαζι της η Τσεχια.
Παντως να αναγνωρισουμε ολοι οτι τα παιδια και παλεψαν και το ηθελαν πολυ μεχρι και το τελευταιο δευτερολεπτο!!!





Σημερα ειναι η τελευταια μερα που γραφουμε για το EuroBasket.Τους ημιτελικους και τον Τελικο ας πονταρει ο καθενας οτι πιστευει με οσα εχεις δει ως τωρα.
Ξανα εδω θα ειμαστε με τα πρωταθληματα και το ΝΒΑ.Ισως μονο να ξεκινησουμε με το site κλειστο και μονο για τα μελη μας.Οσοι δηλαδη μεχρι τοτε μας στειλουν το GMAIL τους για να λαβουν την προσκληση.





ΠΡΟΤΑΣΗ



ΣΕΡΒΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ        2  +12.5


ΙΤΑΛΙΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ        Over  153.5



























































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.