News Update :

* Rio 2016 Latin Clasico..

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Photo By Google







Bad day χθες για μας..

Σημερα εχουμε 2 πολυ μεγαλα παιχνιδια και μαλιστα πολυ κρισιμα για Βραζιλια και Ισπανια.
Ξεχωριζει πρωτα απο ολα το clasico.Το μεγαλο ματς της Ν.Αμερικης.Η Βραζιλια καιγεται για τη νικη αλλα αγωνιστικα η αντιπαλος της υπερεχει.Πονταρουμε στη νικη της Αργεντινης και αν το ματς παει ντερμπι ως το τελος τοτε και το οβερ ειναι πολυ πιθανο.
 Το δευτερο μεγαλο παιχνιδι ειναι ευρωπαΪκο και ειναι αναμεσα στην Ισπανια που και αυτη καιγεται και κινδυνευει να μεινει κι εκτος και την Λιθουανια που μεχρι στιγμης παει πολυ καλα στη διοργανωση.Ολοι περιμενουν να ξυπνησουν οι Ιβηρες γιατι ειναι μια ομαδα που ειναι για μεταλλιο.Βαση ροστερ και στη θεωρια συμφωνω.Ομως τι γινεται στη πραξη εχει σημασια.Και μεσα στο παρκε η Ισπανια δειχνει προβληματικη εστω κι αν εκανε ηττες στο ποντο.Δεν γινεται να πονταρω πανω της.
 Τελος ενα παιχνιδι επισης ενδιαφερον ειναι το Κροατια-Νιγηρια.Το χαντικαπ οσο ευκολα μπορει να το καλυψει η Κροατια αλλο τοσο μπορει να το υπερασπιστει η αντιπαλος της.Νομιζω το οβερ ειναι η καλυτερη επιλογη γι αυτο το ματς,αν και το line το περιμενα λιγο πιο χαμηλα.






ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ        1  -1.5


ΙΣΠΑΝΙΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ        2  +3.5


ΚΡΟΑΤΙΑ - ΝΙΓΗΡΙΑ        Over  161.5











Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...
















































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.