News Update :

* Rio 2016 Η μεγάλη γιορτή ξεκινάει..

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Photo By Google








Εφτασε η ωρα για να ξεκινησει το μεγαλο ραντεβου του Παγκοσμιου Μπασκετ με κορυφαιες ομαδες και τους καλυτερους παιχτες στον κοσμο..
Απο αυτη τη μεγαλη γιορτη λειπει η Ελληνικη ομαδα που δεν τα καταφερε στο Προολυμπιακου στο Τορινο.Πολλα τα λαθη και αποτυχια.Με τετοιο ροστερ οταν δεν τα καταφερνει μια ομαδα τοτε ευθυνη εχει ο προπονητης.Η Εθνικη δεν ειναι Μουρθια.Ας το αφησουμε ομως αυτο το κομματι και παμε πισω στο Ριο.
 Καταρχην να πουμε οτι εχουμε 2 ομιλους απο 6 ομαδες.Προκρινονται οι 4 πρωτοι απο καθε ομιλο και πανε στα χιαστι.Στον δευτερο ομιλο η μεγαλη μαχη περαν της προκρισης θα ειναι και η αποφυγη της 4ης θεσης που λογικα οδηγει πανω στις ΗΠΑ.
 Δεν εχουμε να πουμε πολλα για τις ΗΠΑ..Παρα το οτι δεν θα δωσουν το παρον Λεμπρον και Καρι το ροστερ ειναι οτι καλυτερο υπαρχει και ειναι ανικητη.Εκτος μεγαλου απροοπτου εχει ρεζερβε το χρυσο.
Απο κει και περα αλλες ομαδες που θα χτυπησουν τα μεταλλια ειναι η Ισπανια και η Γαλλια που εχουν ροστερ ΝΒΑ.Το ιδιο καλα ροστερς εχουν και οι Λατινες,Αργεντινη που ομως ειναι γερασμενη ομαδα αλλα εμπειρη και οι γηπεδουχοι Βραζιλιανοι που ομως εχουν και την ρετσινια του λουζερ.Η Σερβια και η Λιθουανια εχουν δειξει καλα στοιχεια και μπορουν να χτυπησουν οπως επισης και η Αυστραλια οσο περιεργο κι αν ακουγεται σε καποιους.Την Κροατια που μας απεκλεισε δεν τη βαζω οτι μπορει να φτασει ψηλα.
 Παμε τωρα και στα 3 πρωτα παιχνιδια που εχουμε σημερα.
Η ομαδα του Σιζεφσκι μπορει να κερδισει οσο θελει σημερα τη Κινα.Το χαντικαπ των 50π δεν ειναι τοσο αποτρεπτικο.Αυτο που μας κραταει ειναι το οτι δεν ξερουμε με τη ορεξη και πως θα κανουν πρεμιερα οι αμερικανοι.Αν θα μπει δυνατα να δειξει τη δυναμη της η αν κανει συντηρηση.Κλεινω περισσοτερο στο πρωτο ενδεχομενο μιας και αυτοι οι παιχτες δεν γνωριζουν απο συντηρηση και σκοπιμοτητες.
 Συνεχιζουμε με το παιχνιδι της Σερβιας με τη Βενεζουελα.Η ομαδα του Τζορτζεβιτς ειναι το μεγαλο και απολυτο φαβορι.Τρεχει στο γηπεδο φουλ επιθεση και παει τα σκορ ψηλα.Η Βενεζουελα απο την αλλη δεν σκοραρει πολυ και ξερει πως αν θελει ειτε κατι απο το παιχνιδι ειτε να μεινει κοντα στο σκορ αυτο θα γινει μονο μεσω της αμυνας.Με οσο ρισκο κι αν εχει η επιλογη μου παω στο αντερ.
 Τελος στο ντερμπι της ημερας θα παω με τους Αυστραλους που αν παιξουν καλη αμυνα τοτε οχι μονο μπορουν να μεινουν στο χαντικαπ αλλα μεχρι και να παρουν το παιχνιδι.Μην ξεχναμε οτι στα τελευταια 4 παιχνιδια με τους Γαλλους μετρανε 3 νικες.




ΚΙΝΑ - ΗΠΑ        2  -49.5


ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ - ΣΕΡΒΙΑ        Under  150.5


ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ        1  +6.5







Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...






















































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.