News Update :

* Rio 2016 Προημιτελικά και δεν χωράνε λάθη..

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Photo By Google






Τελος με τους ομιλους και μπαινουμε στα προημιτελικα.Απο δω και περα δεν χωρανε λαθη και απροσεξιες.

 Την Αυστραλια οπως την εχω δει στα παιχνιδια της,με αλλον αντιπαλο θα ελεγα οτι εχει τον πρωτο λογο.Γεματο ροστερ με βαθος παγκου,γρηγορο μπασκετ και τρομερη στα σουτ.Η Λιθουανια ενα σκαλι πιο κατω και ειδικα στο βαθος του παγκου.Παρολα αυτα ο Κλαζαουσκας δεν ειναι τυχαιος και μπορει να στησει την ομαδα ανταγωνιστικα.Παμε με το πλεονεκτημα.
 Ενα μεγαλο ευρωπαϊκο ντερμπι το επομενο ματς με την Ισπανια να αντιμετωπιζει τη Γαλλια.Και οι 2 ομαδες δεν ξεκινησαν καλα αλλα μετα φορτσαραν.Τρομερα ροστερ και οι δυο και πολυ εμπειροι παιχτες.Θα δουμε ενα πολυ καλο παιχνιδι και θεωρω οτι πιο κοντα στη νικη ειναι οι Γαλλοι.Επισης παρα τα μεγαλα επιθετικα ατου που εχουν και οι δυο ομαδες δεν ειναι απιθανο το αντερ.
 ΗΠΑ-Αργεντινη.Κριμα για τους δευτερους γιατι εχουν πολυ καλη ομαδα και ηταν ομαδα για την τετραδα.Το ν αποκλεισουν τους αμερικανους μοιαζει πολυ δυσκολο.Σαν σημειο τωρα το μονο που βλεπω ειναι το αντερ.
 Τελος ενα παιχνιδι αναμεσα σε ομαδες που γνωριζονται οσο καμια αλλη.Ειναι και το δυσκολοτερο για να πονταρει καποιος.Αν επρεπε να δωσω καποιο σημειο θα ηταν Κροατια με το πλεονεκτημα.Επειδη μπορει να γινει ντερμπι.







ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ        2  +3.5   &   Under  159.5


ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ        2  +4.5



ΗΠΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ        Under  189.5


ΚΡΟΑΤΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ        1  +5.5











Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...


































































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.