News Update :

* Rio 2016 Με φόρα Σερβία και Αυστραλία..

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Photo By Google






Αποτυχια χθες και δικαιως δεχτηκαμε κριτικη απο καποιους εστω λιγους.Για την Ισπανια που παντως εδειχνε οτι ελεγχει το ματς και ειχε διψηφια διαφορα και την Αργεντινη (με 15τριπ) να δεχτω οτι δεν κριναμε καλα τα παιχνιδια.Ομως για την Βραζιλια και παλι να γινοταν το παιχνιδι παλι στο αντερ θα πηγαινα.Δεν θα γινει ξανα να παιξει τετοια κακη αμυνα η Σελεσαο σε ενα ημιχρονο ουτε οι Λιθουανοι θα ειναι τοσο ευστοχοι.Οτι σουταρανε εμπαινε.

Σημερα εχουμε παλι ενα πολυ μεγαλο ντερμπι και δυο παιχνιδια που οι νικητες αναμενεται να κανουν περιπατο.
Οι ΗΠΑ και παλι μπορουν να πανε την διαφορα μεχρι οπου τους κανει κεφι.Παντως με την Κινα πιστευω για διαφορους λογους θελανε μεγαλο σκορ μιας και ηταν και πρεμιερα.Με την Βενεζουελα ισως χαλαρωσουν λιγο.Θα παω  με το πλεονεκτημα της ομαδας του Νεστορ Γκαρσια που φυσικα εμπεριεχει μεγαλο ρισκο.
 Η Γαλλια τωρα μετα τη συντριβη στη πρεμιερα δεν εχει περιθωρια για αλλα λαθη.Ομως προερχομενη απο 5 σερι ηττες δεν γινεται να την εμπιστευτω σε τετοιο μεγαλο χαντικαπ ακομα κι αν αντιπαλος ειναι η αδυναμη Κινα.Καλυτερο το αντερ.
 Τελος στο ντερμπι της ημερας λογικα δινεται στις τιμες αυτες ως φαβορι η Σερβια αλλα η Αυστραλια εδειξε οτι εχει στοχο να παει ψηλα και κανει δυσκολη την προβλεψη.Θα προτιμησω κι εδω να πονταρω στο συνολικο σκορ και το οβερ καθως περιμενω γρηγορο παιχνιδι και πολλες επιθεσεις.






ΗΠΑ - ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ        2  +5.1.5


ΓΑΛΛΙΑ - ΚΙΝΑ        Under  149.5


ΣΕΡΒΙΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ        Over  159.5









Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...












































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.