News Update :

* Επιθέσεις φωτιά..

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Photo By Google




Χθες και ειδικα για πρεμιερα και σε ενα πρωταθλημα οπως το γερμανικο που δεν ειναι και το ευκολοτερο τα πηγαμε σχεδον τελεια..αλλα και συνολικα.Δεν περασαν μονο 4 σημεια και τα 2 απο αυτα ηταν μολις για εναν ποντο.
Μαζικα τα επισης ηταν τα mail που πηραμε για προτεραιοτητα στις εγγραφες μελων οπως και οι δωρεες αφου οι περισσοτεροι πηγανε στο ταμειο!!!!



Σημερα λιγοτερα τα παιχνιδια αλλα μια τριαδα την βγαλαμε μαλλον ευκολα
Ξεκινημα μα την ασταματητη Μονακο που εχει μεγαλους στοχους και παιζει γρηγορο κι επιθετικο μπασκετ.Η Σαλον επισης αρεσκεται σε αυτο το παιχνιδι οποτε το οβερ εχει αξια παρα του οτι το οριο ανεβηκε παρα πολυ σε σχεση με το αρχικο.
Συνεχιζω με Γαλλιο και τον ασσο της Ναντερ που μπορει να καλυψει και το χαντικαπ.
Και κλεινω με Ισπανια.Παροτι η Μπασκονια εχει χασει πολλους παιχτες και στ 2 παιχνιδια που την ειδα αν και ηταν καλη εχασε.Παρολα αυτα οπως ειπα πιστευω οτι μπορει να φυγει με το διπλο απο την εδρα της Ομπραντοϊρο και ισως και με διψηφια διαφορα.




Επισης να πουμε οτι και παλι και συντομα το blog θα ειναι με μελη και μονο.Οποτε οποιος επιθυμει να μας παρακολουθει μπορει να μας στειλει εναι GMAIL του οπου θα του αποσταλλει η προσκληση..ΠΡΟΣΟΧΗ οι θεσεις ειναι περιορισμενες και πιθανον καποιοι ακομα και πολλοι μπορει να μην καταφερουν να ενταχθουν.Προτεραιοτητα εχουν οσοι μας στηριζουν με τις δωρεες τους.







ΜΟΝΑΚΟ - ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ        Over  169.5


ΝΑΝΤΕΡ - ΟΡΛΕΑΝ        1  -10.5


ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ        2  -5.5






ΜΟΝΑΚΟ
ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
  Over 169.5
ΝΤΙΖΟΝ
ΠΟΡΤΕΛ
Under 146.5
ΝΑΝΣΙ
ΛΙΜΟΖ
      1  +3.5
ΝΑΝΤΕΡ
ΟΡΛΕΑΝ
      1  -10.5
ΣΟΛΕ
ΡΕΜΣ
      2  +5.5
ΛΕ ΜΑΝ
ΟΡΤΕΖ
Under 152.5

ΚΡΚΑ
ΚΑΡΠΟΣ ΣΟΚΟΛΙ
Under 147.5
ΜΟΡΝΑΡ
ΠΑΡΤΙΖΑΝ
  Over 153.5

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ
ΣΕΒΙΛΛΗ
      2  +4.5
ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ
ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
      2  -5.5

ΟΥΛΜ
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
      1  -3.5







Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...
















































































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.