News Update :

* Euroleague Πρώτο δύσκολο για τον Pascual..

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Photo By Google






Τρια πολυ ενδιαφεροντα και αμφιρροπα παιχνιδια εχουμε στη Euroleague σημερα.
 Ξεκινω με το ματς στη Σερβια.Η Βασκοι δεν καταφεραν να κερδισουνε αλλες χρονιες που ειχαν,δεν θα πω καλυτερη ή χειροτερη ομαδα αλλα σιγουρα πιο στρωμενη,και θα κερδισουν σημερα.Ασσο βλεπω το παιχνιδι και αν διεκδικισει νικη η Μπασκονια τοτε καλο σημειο δειχνει και το οβερ.Ερυθρος Αστερας  -3.5   Over  157.5.
 Ο Παναθηναϊκος εχει πολυ δυσκολη εξοδο.Μπορει να δειχνει σε καλη κατασταση και να συνεχιζει με νικες αλλα σημερα θα τον παμε κοντρα.Η Εφες στην εδρα της θα ειναι δυνατη και η ελληνικη ομαδα μπορει να εφυγε με το διπλο απο το Μπαμπεργκ αλλα ειχε μεγαλη τυχη.Εφες Ανατολου  -3.5.
 Το τριτο ματς στη Λιθουανια εχει φαβορι τους φιλοξενουμενους.Εστω και πολυ δυσκολα θα παρουν το παιχνιδι.Φιλοτιμοι οι παιχτες της Ζαλγκιρις και παιζουν καλο μπασκετ αλλα το ροστερ αυτο σε τοσα πολλα παιχνιδια κι αυτου του επιπεδου δειχνει οτι δεν φτανει.Νταρουσαφακα  -2.5.
Επισης πιστευω παρα πολυ τα 2 σημεια σε Γαλλια και Γερμανια.






Συντομα το blog θα ειναι με μελη και μονο.Οποτε οποιος επιθυμει να μας παρακολουθει μπορει να μας στειλει ενα GMAIL του(πατωντας στο Contact Us στη σελιδα μας και συμπληρωνοντας τη φορμα),οπου θα του αποσταλλει η προσκληση..ΠΡΟΣΟΧΗ οι θεσεις ειναι περιορισμενες και πιθανον καποιοι,ακομα και πολλοι,μπορει να μην καταφερουν να ενταχθουν.Προτεραιοτητα εχουν οσοι μας στηριζουν με τις δωρεες τους.





ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
      1  -3.5
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
      2  -2.5
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
      1  -3.5




ΑΝΤΙΜΠ
ΝΤΙΖΟΝ
Under 144.5

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ
  Over 176.5








Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...




















































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.