News Update :

* Euroleague Μπάμπεργκ ξανά..

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Photo By Google






Σε πεισμα καποιων συνεχιζουμε να ειμαστε εδω και παλι και να κανουμε αυτο που ξερουμε..

Παμε στα παιχνιδια μας..
 Η ομαδα του Περασοβιτς δειχνει οτι ειναι συνεχως με σκαμπανεβασματα.Αντιθετα οι Σερβοι ειναι πολυ ανεβασμενοι και με 2 μεγαλες νικες.Παντως σημερα η Εφες πρεπει επιτελους να δειξει οτι μπορει καλυτερα.Παρα το τσιμπημενο χαντικαπ παμε στον ασσο.
 Στο Σεφ τωρα η ελληνικη ομαδα ειναι το φαβορι αλλα η Μακαμπι οπως εχω ξαναπει εχει ροστερ που μπορει να κανει ζημιες.Εστω με ρισκο παιρνω διπλο με +7.5.
 Επισης διπλο πονταρω την Μπαμπεργκ.Ειναι πραγματικα κριμα το πως χανει τα παιχνιδια της.Εκπληκτικη δουλεια απο τον Τρινκιερι αλλα η απειρια των παιχτων του στερει νικες απο την ομαδα.Σκληρη η Ζαλγκιρις αλλα οι Γερμανοι μπορουν.
 Στο Μιλανο οι γηπεδουχοι υποδεχονται τη Φενερ.Με τις εμφανισεις που κανουν ως τωρα οι 2 ομαδες ο φαβοριτισμος της Φενερ εστω και οριακος ειναι κατι που δεν με βρισκει συμφωνο.Πιο κοντα στο ασσο αλλα και στο οβερ αν βρει σκορ η ομαδα του Ομπραντοβιτς.
 Τελος η Ρεαλ που ειναι μια κλαση πανω απο ολους παει την διαφορα οσο θελει.Εμεις θελουμε λιγο ν ακολουθησει στο σκορ η Ουνικς και να μας δωσει το οβερ.


Απο την επομενη εβδομαδα θα αποστελλονται οι προσκλησεις στα mail και η εισοδος στο blog  ειναι μονο για τα μελη.






ΜΙΛΑΝΟ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
  Over 166.5
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
      2  +2.5
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
      2  +7.5
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
  Over 170.5
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
      1  -6.5








Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...





























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.