News Update :

* Larry K. NBA Κάνουμε πρεμιέρα..

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Photo By Google





Ξεκινάμε σήμερα και μαζί με παιχνίδια απο το ΝΒΑ.Όπως κάνουμε 5 χρόνια τώρα.
 Ακόμα δεν έχουμε την πολυτέλεια να λέμε σίγουρο σημείο.Είδα ένα τέτοιο παιχνίδι με τους Lakers να κερδίζουν τους Warriors.Αντίθετα έχουμε πολλά παιχνίδια του κρίνονται στο τέλος και ακόμα και στο καλάθι.Παράδειγμα το χθεσίνο TBlazers-Grizzlies.Πόντο-πόντο πήγαινε και όσες φόρες ξέφευγαν οι φιλοξενούμενοι,αμέσως μείωναν οι γηπεδούχοι.Μόνο στο τέλος μίλησε ο τεράστιος C.J McCollum με 4 τρίποντα και σε συνδιασμό με τα λάθη που έκανε το Memphis ήρθε η νίκη.
Για μεταγραφές δεν χρειάζεται να μιλήσουμε.Όλες οι μετακινήσεις που έγιναν είναι γνωστές σε όλους.
Θα ξεκινήσουμε σήμερα λίγο χαλαρά με μια δυάδα.
Μέχρι πέρυσι το line στα παιχνίδια των Clippers ήταν πάνω από τους 200π.Φέτος το L.A. βλέπουμε να παίζει άμυνα.Μόνο απο το Portland δέχτηκε πάνω απο 100π.Μπορεί και τους Pistons να τους κρατήσει χαμηλά..
Το G.S. τώρα έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης αφού διασύρθηκε από τους Lakers.Σήμερα με τους αδύναμους Pelicans έχει την ευκαιρία να επιστρέψει σε μεγάλη και εύκολη νίκη.




Συντομα το blog θα ειναι με μελη και μονο.Οποτε οποιος επιθυμει να μας παρακολουθει μπορει να μας στειλει ενα GMAIL του(πατωντας στο Contact Us στη σελιδα μας και συμπληρωνοντας τη φορμα),οπου θα του αποσταλλει η προσκληση..ΠΡΟΣΟΧΗ οι θεσεις ειναι περιορισμενες και πιθανον καποιοι,ακομα και πολλοι,μπορει να μην καταφερουν να ενταχθουν.Προτεραιοτητα εχουν οσοι μας στηριζουν με τις δωρεες τους.






CLIPPERS - PISTONS        Under  197.5


WARRIORS - PELICANS        1  -17.5





CLIPPERS
PISTONS
Under 197.5
WIZARDS
ROCKETS
      2  +1.5
HORNETS
PACERS
      1  -3.5
THUNDER
HEAT
  Over 203.5
76ERS
JAZZ
Under 193.5
BULLS
MAGIC
      2  +6.5
WARRIORS
PELICANS
      1  -17.5






Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...


















































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.