News Update :

* Κλείνουν τη ψαλίδα οι απουσίες..

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Photo By Google







 Ξεκιναω με το αντερ στο Καουνας.Η Ζαλγκιρις σκοραρει τελευταια με μεσο ορο ανω των 85π.Ο Ολυμπιακος αν θελει το παιχνιδι πρεπει να τους χαμηλωσει πολυ επιθετικα.Εχει και την απουσια του Χακετ που για μενα οπως και ο Λοτζεσκι ειναι παιχτης πενταδας ασχετα αν ο Σφαιροπουλος πραττει διαφορετικα.Αμφιβολος και ο Πριντεζης που μαλλον θα παιξει ομως.
 Παμε στη Σερβια.Ο Ερ. Αστερας υποδεχεται την αλλοπροσαλλη Μακαμπι..Την εχω ξαναχαρακτηρισει ετσι και το ειδαμε και την Δευτερα σε αγωνα για το πρωταθλημα ενω κερδιζε με 6π στα τελευταια 15",καταφερε και δεχτηκε 7π απο την Γκαλιλ κι εχασε το παιχνιδι.Ουτε σε σχολικο πρωταθλημα τετοια!!!Ε αυτη η ομαδα ομως μπορει σημερα να φυγει και με την νικη απο μια τετοια εδρα που δεν ακους ουτε τον διπλανο σου!!
 Διπλο επισης και το παιχνιδι της Μπαμπεργκ.Τους Γερμανους τους εχω σε μεγαλη εκτιμηση και δυσκολα τους κοντραω.Ομως σημερα λιγο το οτι ολα τους τα παιχνιδια τα κανουν ντερμπι,λιγο οτι η Εφες δεν ειναι κακη ομαδα και εχει εναν πολυ καλο κοουτς με κανουν να παω με το πλεονεκτημα.
 Στο Καζαν πονταρουμε στους γηπεδουχους.Κανουν καλα παιχνιδια στην εδρα τους και οι Βασκοι εχουν αποντα ακομα μια φορα τον Μπαρνιανι καθως επισης αμφιβολος ειναι και ο Λαρκιν.Πιθανον να αγωνιστει κανονικα ο δευτερος αλλα ισως ειναι ταλαιπωρημενος.
 Η Νταρουσαφακα που ερχεται απο 4 ηττες και συντριβη στη Βιτωρια αν και σημερα δεν συνελθει με τη Ρεαλ που πηγαινει στη Τουρκια με 2 πολυ σημαντικες απουσιες τοτε δεν ξερω ποτε ο Μπλατ θα φτιαξει ομαδα.








ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Under 157.5
ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
      1  -2.5
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
      2  +1.5
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
      2  +3.5
ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
      1  +2.5













Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...





































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.