News Update :

* Euroleague Προβάδισμα οι έδρες..

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Photo By Google







Πολλα περισσοτερα τελικα ειναι τα προβληματα στο Μιλανο.Επρεπε να μεινουμε στο αντερ.Στην Πολη ευκολα η Φενερ και στην Μαδριτη ηταν σαν να ειδαμε πρωτα το παιχνιδι και μετα να γραψαμε!!!!!!

 Στα σημερινα παιχνιδια της Euroleague θα μπορουσα να πω οτι ολα τα παιχνιδια μπορουμε να τα πονταρουμε στον ασσο.Ευκολα η δυσκολα ο ασσος ειναι το πιο πιθανο αποτελεσμα.Επειδη ομως στατιστικα ισως αυτο να μην ακουγεται πολυ ορθο,θα επιλεξουμε και κατι στο συνολικο σκορ.
 Ξεκιναμε με 2 ασσους στα ελληνικα παιχνιδια.Τοσο ο Ολυμπιακος οσο και ο Παναθηναϊκος κερδιζουν και καλυπτουν και το χαντικαπ.Πολλοι θεωρουν πιο σιγουρο τον ασσο του Ολυμπιακου παρα των "πρασινων".Εδω εχω διαφορετικη αποψη.
 Στο πολυ ενδιαφερον Εφες-Μπαρτσελονα θα προτιμησω το οβερ.Οι γηπεδουχοι παιζουν γρηγορα και εχουν καλη επιθεση.Εχουν βελτιωσει καπως την αμυνα τους αλλα οι επιστροφες που εχει η Μπαρτσελονα την βοηθανε πολυ στο επιθετικο κομματι.
 Επισης οβερ και στη Μπασκονια που δινει τρελλο ρυθμο στα παιχνιδια της.
 Ενδιαφερον εχουν και τα 2 ματς της Pro A.Οβερ περιμενω το Ρεμς-Γκραβελιν σε ενα παιχνιδι που παιζεται στη νικη και στην επιθεση.Στο αλλο η Μονακο ειναι καλυτερη ομαδα απο τη Ντιζον να λογικα περναει και με διψηφια διαφορα.





ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ        1  -8.5


ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ        Over  156.5


ΡΕΜΣ - ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ        Over  162.5





ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
  Over 156.5
ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
  Over 161.5
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
      1  -8.5
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
      1  -8.5

ΡΕΜΣ
ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ
  Over 162.5
ΝΤΙΖΟΝ
ΜΟΝΑΚΟ
      2  -5.5

ΜΠΑΪΡΟΪΤ
ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ
      1  -9.5










Με την ΔΩΡΕΑ σας μας στηριζετε να συνεχιζουμε...





























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.