News Update :

Λιγα τα παιχνιδια σημερα...

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012








                     Καλημερα....

 Χθες δεν τα πηγαμε καλα.Δεν τα καταφερε η Μπαμπεργκ οπως και η Σεβιλλη που κλαταρε στο τελος.Και αν μιλαμε για μπλακ αουτ τοτε μιλαμε γι αυτο που επαθε η Βενετσια στο τριτο δεκαλεπτο (32-13).Εκει χαθηκε και το παιχνιδι για μας.Σημερα εχουμε 5 παιχνιδια στον κουπονι του οπαπ αλλα εγω θα αφησω ενα απ εξω και θα βαλω τον Παναθηναικο.




Στον Αρη τα προβληματα ειναι παρα πολλα και δεν νομιζω οτι ειναι σε κατασταση να παιξει τον Παναθηναικο.Παντως δεν θελω να μπλεξω με το χαντικαπ.Θα παιξουμε οβερ γιατι Ο Παναθηναικος με τους ψηλους και μονο μπορει να σκοραρει πολυ και απο την αλλη στην αμυνα εχει ακομα προβληματα.Ο Αρης ξερει οτι δεν περιμενει τιποτα σημερα απο το παιχνιδι οποτε αν παιξει ελευθερα και περασει τους 65-68π τοτε θα εχουμε το οβερ μας.
Στο αλλο ελληνικο παιχνιδι νομιζω οτι και αυτο οπως τα αλλα δυο που εδωσα και περασαν χθες και προχθες θα παει σε χαμηλο σκορ αμυνες και συνεπως αντερ.
Στην Γερμανια τωρα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη με την αψυχολογητη Μπαγερν.Θα την κοντραρουμε σημερα και θα παμε με το χαντικαπ
Το ιδιο και την Γαλλια.Παμε με το Στρασβουργο και οχι με την Λιμοζ του Γιαννακη.
Τελος στην Ιταλια το Μιλανο δεν θα εχει τοσο ευκολο εργο οσο το παρουσιαζουν.Προτιμω το αντερ και εδω.
Αυτα σημερα και λιγο περιληπτικα αλλα δεν ειναι η μερα για πολλα πολλα..




ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Over 149.5




ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Under 145.5




ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ - ΜΠΑΓΕΡΝ

ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ +8.5




ΛΙΜΟΖ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ +5.5




ΑΒΕΛΙΝΟ - ΜΙΛΑΝΟ

Under 157.5






Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.