News Update :

EUROLEAGUE...!!!!! Για την πρωτη του νικη ο Παναθηναικος...!!!!

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012





                  Καλημερα....

Εχουμε να τα πουμε απο την Δευτερα που παλι καναμε μεγαλο ταμειο και συνεχιζουμε ενα πολυ καλο σερι.Και αν συνεχισουμε ετσι τοτε σε λιγο θα παιζουμε τζαμπα ολη την υπολοιπη σεζον.Εχουμα κανει μια πολυ καλη αρχη και σας ευχαριστουμε που ειστε ολοι κοντα..
Ευρολιγκα σημερα και εχουμε πολυ καλα παιχνιδια τοσο για να πονταρουμε οσο και για τηλεθεαση.Μην ξεχνατε πως ολα τα παιχνιδια μπορειτε να τα δειτε ζωντανα δωρεαν και χωρις διακοπες μεσα απο το livestream του site μας..Θα δειτε πανω ψηλα στη μπαρα τα channels.



  Παμε λοιπον να δουμε τι επιλογες καναμε σημερα με στοχο το ταμειο.Και παλι επειδη τα παιχνιδια ειναι 6 θα κανουμε παλι εξαδα και μεις παραβαινοντας λιγο το στανταρ μας που ειναι η πεντε αγωνες..
Ξεκινω με τον Παναθηναικο.Καταρχην μην τρωτε προλογο απο τους παπαγαλους που μετα απο το παιχνιδι στην Ρεαλ εκαναν αμεσως τον Παναθηναικο φοβερη και τρομερη ομαδα.Ειδα το παιχνιδι με τον Αρη.Λοιπον ακομα οι παιχτες που τραβανε το παιχνιδι ειναι δυο.Διαμαντιδης Τσαρτσαρης.Ειδα οτι αν ο αντιπαλος εχει καλο προπονητη μπορει να μπλοκαρει τον Πεδουλακη ευκολα.Ο Πεδουλακης παιζει και βασιζει ολο το παιχνιδι στον Σχορτσιανιτη.Αυτο του βγηκε στην Ρεαλ ομως ο Αλεξανδρης τον επαιξε με βοηθειες και τον εξαφανισε.Οπως αλλωστε εκανα παντα ο Ομπραντοβιτς οταν ειχε αντιπαλο τον Σοφοκλη.Σημερα πιστευω οτι μπορει να περασει το συστημα αυτο παντως γιατι η Καντου ουτε κανα καλο κοουτς εχει ουτε τοσο καλους παιχτες...Παντως αυτο που λεω θα το δειτε σε αλλα παιχνιδια..τοσο στην Ευρωπη οσο και στην Α1.Λογικα σημερα κερδιζει ευκολα ο Παναθηναικος.Λιγο με σταματα το οτι ερχεται το ντερμπι με τον Ολυμπιακο και το μυαλο πολλων θα ειναι εκει.Ετσι θα προτιμησω το οβερ.
Στην Λιετουβος ενω η ομαδα εκανε σουπερ εμφανιση μεσα στη Μοσχα απολυθηκε ο κοουτς Τζιγκιτς  και σημερα θα κοουτσαρει ο βοηθος.Παιζει παντα με πολυ κοσμο στη εδρα της και εχει παιχτες οχι μεγαλα αστερια αλλα εχουν αγνοια κινδυνου με οποιον κι αν παιζουν.Στην Μπαρτσελονα επεστρεψε ο Ναβαρο και δειχνει να ρολαρει η ομαδα.Περναει σημερα απο την Λιθουανια αλλα το χαντικαπ ειναι πονηρο.Ρισκαρουμε και παμε με το χαντικαπ
Παμε Γερμανια.Η Μπαμπεργκ ειναι πιο εμπειρη απο την Τουρκικη ομαδα θελει να δειξει οτι καθε χρονο ειναι καλυτερη και θελει νικη σημερα.Η Μπεσικτας δεν ειναι ασχημη ομαδα αλλα λογο της απειριας και του ξεφρενου ρυθμου που δινουν στο παιχνιδι τους οι Γερμανοι παω με τον ασσο.
Παρτιζαν-Τσσκα Και οι δυο ομαδες ειναι αψυχολογητες.Αν ηταν ενα παιχνιδι να αφηνα εξω σημερα θα ηταν αυτο.Αν και το οριο στο συνολικο σκορ ειναι χαμηλο θα παω απλα με το αντερ.
Παμε στην Αλμπα που νομιζω οτι κερδιζει σημερα και μαλλον ευκολα.Ομως πιστευω οτι ειναι και ενα παιχνιδι που θα φορτωθει πολυ ο ασσος και αυτο με κανει να φυγω μακρια.Προτιμω το οβερ.
Τελος Μακαμπι- Σιενα.Χωρις πολλα λογια ασσος.Και η Μακαμπι εχει και την ομαδα και την εδρα να κανει περιπατο.Εκτος κι αν γινει κανα θαυμα και αλλαξει 180 μοιρες η αποδοση και κατασταση της Σιενα..




ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΑΝΤΟΥ

Over 151.5




ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ +7.5




ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ -3.5




ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Under 143.5




ΑΛΜΠΑ - ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ

Over 156.5




ΜΑΚΑΜΠΙ - ΣΙΕΝΑ

ΜΑΚΑΜΠΙ -8.5






Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.