News Update :

EUROLEAGUE...!!!!! Δοκιμαζεται ο Πρωταθλητης στην Τουρκια..!!!

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012





                     Καλημερα...

Πολυ κακη βραδια η χθεσινη.Μας διεσωσαν μονο το οβερ του Παναθηναικου και το αντερ στην Παρτιζαν.Ειχαμε εμφανισεις εκπληξη απο Μπεσικτας και Σιενα.Η Παρτιζαν οπως την περιμενα.Δηλαδη πολυ δυνατη στην εδρα της.Περιμενα πιο μεγαλο σκορ στην Αλμπα.Και οσον αφορα το παιχνιδι του Παναθηναικου παλι τα ιδια.Διαμαντιδης Τσαρτσαρης.Οσο θα επιμενει να παιζει μονο με τον Σχορτσιανιτη θα εχει προβλημα.Χθες μαλιστα η Καντου επαιζε με εναν μονο ψηλο που μαλιστα δεν μπορεσε ο Παναθηναικος να τον βγαλει με φαουλ.Ο Πεδουλακης ειναι πολυ πεισματαρης ομως και πιστευω οτι θα βρει το δρομο..



 Σημερα παιζει ο Ολυμπιακος μεσα στην Εφες.Πρωτα απο ολα να πουμε οτι εχει πολυ καλη παραδοση στην Τουρκια ο Ολυμπιακος.Η Εφες παλι δεν καταφερε περυσι να διακριθει και ειναι κατι που το θελει πολυ και εβαλε πολλα λεφτα και φετος.Μεσα στο Μιλανο ενω εδειχνε οτι θα εχανε ευκολα στο τελος το εκανε ντερμπι αλλα εχασε.Μονο νικη θελει σημερα.Παιζει καλη αμυνα.Το ιδιο αμυντικα περιμενω να παιξει και ο Ολυμπιακος.Αντερ λοιπον.
Τσεντεβιτα-Μιλανο.Το μεγαλο ονομα και φαβορι ειναι οι Ιταλοι.Ομως το Μιλανο ειδικα εκτος εδρας δεν παιζει καλα.Οπως και μεσα στο παιχνιδι παθαινει μεγαλα μπλακ αουτ.Επισης η Τσεντεβιτα ειναι καλη ομαδα κι ας επαιξε χαλια στο πρωτο παιχνιδι.Ο Μαλκοβιτς ειναι ικανος να μπλοκαρει τον Σκαριολο.Ηδη ακουγεται το ονομα του Ομπραντοβιτς στο Μιλανο.Παμε με την εδρα και το χαντικαπ.
 Παμε Σλοβενια.Εκει αρχισαν τα οργανα απο χθες ακομη.Με το που εφτασε η τουρκικη αποστολη οι σλοβενικες αρχες συνελαβαν τον Σατο για πλαστο διαβατηριο και ο παιχτης περασε το βραδυ κρατουμενος στο αεροδρομιο.Δεν ξερουμε αν τελικα αγωνιστει αποψε.Περιμενω πολυ σκληρο παιχνιδι και ειδικα απο τους γηπεδουχους.Φαβορι η Ουλκερ αλλα ικανη η Ολυμπια να μεινει στο χαντικαπ.Δεν μπλεκουμε ομως και παμε με το πολυ πιθανο αντερ.
Κιμκι-Ρεαλ.Απογοητευσε στο πρωτο της παιχνιδι η Κιμκι και επισης η αμυνα της δεν υπαρχει φετος.Πολυ κακη.Η Ρεαλ απο την αλλη σε πολυ καλη φορμα.Ερχεται και απο μεγαλη νικη με τον Παναθηναικο αν και ζοριστικε παρα πολυ.Και εδω παντως θα προτιμησω να παιξω συνολικο σκορ.Παμε με το οβερ.


Την πενταδα μας σημερα θα την κλεισουμε με ενα παιχνιδι απο την Γαλλια.Στρασβουργο-Ντιζον το παιχνιδι μας.Απο το διπλο στην Λιμοζ που μας πληρωσε την Δευτερα ερχονται οι γηπεδουχοι.Πρωτο παιχνιδι φετος στην εδρα του και ισως ειναι ματς για...γκελα !!! Μετρια ομαδα η Ντιζον αλλα μην ξεχναμε οτι εκανε μεγαλο διπλο μεσα στην Σολε.Παω με το χαντικαπ..




ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Under 156.5




ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ - ΜΙΛΑΝΟ

ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ +4.5




ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ - ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Under 154.5




ΚΙΜΚΙ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Over 160.5




ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΝΤΙΖΟΝ

ΝΤΙΖΟΝ +8.5








Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.