News Update :

Παζλ οι επιλογες μας σημερα...!!!!!

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Vanoli girls




                                   Καλημερα...

Για χθες το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν παριμενα τοσο κακο το Ολυμπιακο..Καμια αμυνα.Ιδια ομαδα απο περυσι οποτε μαλλον θα πρεπει να δεσει στην ομαδα ο προπονητης.Το παιχνιδι ειχε τελειωσει απο το πρωτο πενταλεπτο..Τα υπολοιπα ας μην τα αναλυσουμε.Να πω μονο οτι χασαμε την Τσεντεβιτα αλλα το σκορ στο τελος ηταν πλασματικο.






 Επιστροφη σημερα στα πρωταθληματα.Εχουμε πολλα και καλα παιχνιδι με αποκορυφωμα το δικο μας ντερμπι την Δευτερα.Σημερα εχουμε λιγο απο ολα στις επιλογες μας.
 Ξεκινω με το παιχνιδι της Καβαλας μεσα στον Πανελευσινιακο.Συμπαθητικη ομαδα οι γηπεδουχοι αλλα και η Καβαλα ειναι πιο εμπειρη και πηρε και τον Γκαγκαλουδη ο οποιος ειναι καλος παιχτης και με εμπειρια και σιγουρα θα βοηθησει.Στο σημειο θα ημουν πιο κοντα στον ασσο επειδη η Καβαλα εκτος δεν ειναι τοσο δυνατη αλλα θα προτιμησω το οβερ.
Παμε στο μεγαλο γερμανικο ντερμπι.Ακουω να λενε κουρασμενη η Αλμπα και αλλα τετοια.Μαλακιες ειναι αυτα.Εχει 15 μερες που ξεκινησαν οι αγωνες,οποιοι εχουν κουραση να μην παιζουν.Δηλαδη τον Απριλιο τι θα γινει αν τωρα ειναι κουρασμενοι.Καλυτερη ομαδα και με καλη εδρα η Αλμπα και καθαριζει το ματς.
Μενουμε Γερμανια και παμε στο Χαγκεν.Απο συντριβη στην Αλπμα οι γηπεδουχοι απο μεγαλη νικη με Φρανκφουρτη οι φιλοξενουμενοι.Καθαρισαν μαλιστα το παιχνιδι στην τριτη περιοδο με 25-8.Σαυτο το παιχνιδι βρηκα υπερβολικα ψηλο το χαντικαπ στο συνολικο σκορ.Νομιζω οτι η Τριερ θα παιξει αμυνα σημερα οποτε αντερ
Η Σεβιλλη οσες φορες την προτεινα μας πουλησε.Αλλη μια σημερα.Δεν εχει τοσο κακη ομαδα και πρεπει να ξυπνησει.Αν δεν νικησει και σημερα δεν ασχολουμαστε ξανα.
Τελος παμε με το διπλο της Χαβρης μεσα στην Σολε.Η Χαβρη δειχνει σοβαρη ως τωρα εχει 2/2 νικες και δοκιμαζεται μεσα σε μια καλη εδρα με επισης καλη και δυνατη ομαδα.Σημερα πρεπει να μας δειξει αν θελει το κατι παραπανω.Εχει πανω της και ενα καλο χαντικαπ και την επιλεγω..




ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ

Over 144.5




ΑΛΜΠΑ - ΟΥΛΜ

ΑΛΜΠΑ -7.5




ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ - ΤΡΙΕΡ

Under 161.5




ΣΟΛΕ - ΧΑΒΡΗ

ΧΑΒΡΗ +7.5




ΣΕΒΙΛΛΗ - ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ

ΣΕΒΙΛΛΗ -1.5





Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.