News Update :

Larry K. Ξεκιναμε απο σημερα...

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012






 Καλημερα και καλως σας βρισκω και παλι μετα απο μηνες.Καλη αρχη με το δικο μας πρωταθλημα το οποιο συμφωνα με οσα εχω δει και οσα γινονται με τις μετακινησεις παιχτων θα ειναι απο τα καλυτερα και τα πιο αμφιρροπα των τελευταιων χρονων.Τα φαβορι ειναι απο την αρχη το Μαιαμι οι Λεικερς οι οποιοι εχουν κατα την γνωμη μου την καλυτερη πενταδα στον κοσμο με τις προσθηκες των Νας και Χαουαρντ.Μαλιστα περιμενω φετος να παιζει και καλυτερη αμυνα.Αν και χθες δεν τα δειξε στο παιχνιδι ολα αυτα και ηταν αλλο ενα ματς οπως αυτα της προετοιμασιας που τα χασε ολα.Μιας και ειπα για χθες και στην Ουασινγκτον στοιχησαν οι απουσιες.
 Επισης στα φαβορι φετος βλεπω και το Σικαγο.Επισης παντα δυνατοι οι Σπερς η Βοστονη και η Οκλαχομα του Κεβιν Ντουραντ.Επισης στα φαβορι για τα πλει οφ των περιφεριων τους ειναι και οι Κλιππερς οι Ναγγετς οι Νετς οι Νικς.
Επισης περιμενω να δω και το Χιουστον φετος με μια πιο νεανικη ομαδα και με την αποκτηση του Χαρντεν που εκανε αρκετο θορυβο.




Ακομα ειναι πολυ νωρις για να κανουμε χοντρο παιχνιδι και θα πρεπει να μαστε λιγο προσεχτικοι μεχρι να δουμε πως ρολαρουν οι ομαδες και κατα ποσο εχουν προσαρμοστει οι νεοι παιχτες στα ροστερς.
Για σημερα ξεχωρισα πεντε παιχνιδια προσπαθωντας ναι ειναι τα καλυτερα...


Bulls - Kings.Οπως ειπα το Σικαγο το περιμενω δυνατο φετος αν και εχει αποδυναμωθει θεωρητικα.Εχει ολα τα φοντα να κανει ευκολη νικη σημερα απεναντι σε ενα Σακραμεντο που πρεπει να δουμε πως θα εμφανιστει με τους νεαρους.
CHI Bulls -6.5


Jazz - Mavericks.Μεγαλο διπλο χθες για το Νταλας οπως ειπα μεσα στους Λεικερς και παει με αερα στηνΓιουτα.Και παλι χωρις Νοβιτσκι και Κειμαν.Η Γιουτα παιζει πολυ με τους ψηλους και αν παιξει και αμυνα τοτε μπορει να χτυπησει και στα ισα το παιχνιδι.

UTA Jazz -8.5



Pistons - Rockets.Παντα πολυ σκληρη ομαδα το Ντιτροιτ χωρις καμια μεταγραφη σημαντικη.Απο την αλλη το Χιουστον εκανε την μεταγραφη του Χαρντεν που τον θεωρω πολυ καλο παιχτη και πλεον απο 4ος 5ος που ηταν στην Οκλαχομα καλειται τωρα να γινει το πρωτο βιολι της ομαδας και οπως ειπε αυτος ηταν και ενας απο τους λογους που εκανε αυτο το βημα.Θελει να διακριθει και θελει να γινει ηγετης.Εχει τυχη ακομα και το καθαρο διπλο εδω

HOU Rockets +3.5



Clippers - Grizzlies.Ιδιες σχεδον οι ομαδες με περυσι και θα δουμε μαλλον ντερμπι σημερα.Απο τραυματισμο ο Οντομ που μαλλον ομως θα παιξει σημερα.Παω με την εδρα και το LA που φετος ισως παει και λιγο παραπανω.

LA Clippers -3.5



76ers - Nuggets.Προσωπο του αγωνα σημερα ο Ιγκουονταλα.Περυσι στην Φιλαδελφεια φετος στο Ντενβερ.Οι φιλοξενουμενοι παιζουν παντα γρηγορο παιχνιδι και πανε τα ματς σε υψηλα σκορ.Ετσι και σημερα περιμενω να δω 100αρες.Παιζουμε το over.

Over 198.5







Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.