News Update :

EUROLEAGUE...!!!!! Επιλογες με ρισκο...

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012





              Καλημερα....

 Εντυπωσιακα ξεκινησε χθες ο Larry K. στα παιχνιδια του ΝΒΑ.Περασε 3/5 σημεια και λεω εντυπωσιακα γιατι εχασε για μισο ποντο το Σικαγο.Εμεις σημερα παμε στα δικα μας λημερια με την Ευρολιγκα οπου δυο παιχνιδια ειναι και ντερμπι και αμφιρροπα.Το ενα ειναι το ματς του Παναθηναικου και το αλλο το παιχνιδι στην Λιθουανια.






Ξεκιναμε με το παιχνιδι των πρασινων στην Τουρκια.Περιεργη βραδια θα ειναι για τον Μπατιστ αυτο το παιχνιδι που μετα απο τοσα χρονια καλειται να παιξει αντιπαλος με τον Παναθηναικο.Η Ουλκερ εχει κανει ενα πολυ καλο ροστερ με πολυ εμπειρους παιχτες και εχει  επισης ενα πολυ καλο κοουτς.Ο Παναθηναικος θα εχει τυχη στο παιχνιδι μονο αν ειναι ευστοχος απο την περιφερεια.Μονο με τους ψηλους θα ζοριστει.Ετσι εγινε στην Σλοβενια.Επαιξε καλα απο την περιφερεια και κερδισε.Νομιζω οτι το παιχνιδι θα παει στις αμυνες και το αντερ εχει τυχη
Η Ζαλγκιρις μετα τον περιπατο που εκανε στο Σεφ υποδεχεται το Μιλανο που εχει βρεθει σε δυσκολη θεση μετα τις ηττες τοσο στην Ευρολιγκα οσο και στο πρωταθλημα.Υπ ατμον και ο Σκαριολο αν και η διοικηση τονιζει οτι δεν υπαρχει θεμα προπονητη στην ομαδα.Δυο σεναρια βλεπω εδω.Το ενα ειναι να παιξει αμυνα το Μιλανο και να κατεβασει το σκορ και να χτυπησει το ματς.Οποτε αντερ και το αλλο ειναι να κανει περιπατο η Ζαλγκιρις με το Μιλανο να ειναι γυρω στους 65π.Οποτε παλι αντερ.Ρισκαρουμε παντως.
Αλλο ενα παιχνιδι που θα ρισκαρω ειναι το οβερ στην Βαρκελωνη.Οι μικροι της Παρτιζαν εχουν αγνοια κινδυνου και παραδοσιακα ειναι καλοι σουτερ ολοι οι Σερβοι.Θελουμε να περασουν τους 67-70π.Ξερω ακουγεται λιγο δυσκολο αλλα οπως ειπα ρισκαρω.
Οβερ παιζω και το Ρεαλ-Καντου.Γρηγορες ομαδες και οι δυο με την Ρεαλ να χει μια επιθεση που βγαζει φωτιες ενω στην αμυνα δεν ειναι συγκεντρωμενη.Απο την αλλη η Καντου εχει καλα σουτ απο την περιφερεια οποτε υψηλο σκορ.
Και κλεινω με το Μαλαγα-Αλμπα.Πιο κοντα στην νικη ειναι οι γηπεδουχοι αλλα η Αλμπα ειναι ικανη να μεινει στο χαντικαπ γιατι εχει καλη ομαδα και αν ειναι προσεκτικη και συγκεντρωμενη θα μας πληρωσει.





ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Under 154.5




ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΜΙΛΑΝΟ

Under 153.5




ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Over 141.5




ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΚΑΝΤΟΥ

Over 157.5




ΜΑΛΑΓΑ - ΑΛΜΠΑ

ΑΛΜΠΑ +8.5









Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.