News Update :

EUROLEAGUE...! ! ! Ματς τελικοι για Σιενα και Μπαμπεργκ..! ! !

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012






                 Καλημερα....

 Παλι θετικο προσημο ειχαν χθες συνολικα οι επιλογες μας.Περασαν τα 3 σημεια πολυ πολυ ευκολα και ανετα.Αν ηταν λιγο πιο απολεσματικες οι ομαδες στο ματς στη Μαδριτη ισως βγαζαμε και το τεταρο σημειο.Πολυ ευκολα παντως χασαμε το Μιλανο.Ειδικα για τον Παναθηναικο παντως ειδαμε αλλο ενα παιχνιδι με τα ιδια προβληματα..
Παμε στα σημερινα μας τωρα...Επισης μην ξεχνατε το απογευμα θα χουμε και τις προτασεις του Larry K. για τα παιχνιδια του ΝΒΑ που ειναι και αρκετα..








 Ξεκιναμε απο το ισως πιο ενδιαφερον παιχνδι σημερα.Μπεσικτας-Τσσκα.Η τουρκικη ομαδα δεν τρομαζει αλλα απο την αλλη και η Τσσκα ακομα δειχνει να ψαχνεται και αν και εχει μονο νικες ως τωρα ειναι ολες δια πυρος και σιδηρου.Θεωρω οτι με την εμπειρια της μπορει να περασει απο την εδρα της Μπεσικτας και ισως και ευκολα.Προτιμω παντως να παιξω συνολικο σκορ βασιζομενος ειδικα στην αμυνα των φιλοξενουμενων.Αντερ λοιπον..

 Παμε στον Ολυμπιακο.Ερχεται απο ηττα και μαλιστα μεγαλης εκτασης.Τελος ο Ντορσει,εχασε και τον Κριστμας που ηταν στοχος και τον πηρε η Τσσκα και τωρα βρισκεται μαλλον κοντα στην αποκτηση του Παουελ.Συνεχιζει να χει μεγαλα προβληματα στην αμυνα και αυτο που ισως συμβαινει φετος ειναι το εξης.Ο Ολυμπιακος περυσι ξεκινησε ως μεγαλο αουτσαιντερ χωρις πιεση και παιζοντας χωρις αγχος εφτασε να παρει και τον τιτλο.Φετος η πιεση ειναι μεγαλη γιατι και ως κατοχος πρεπει να υπερασπιστει τον τιτλο του αλλα και κρατησε την ιδια ομαδα και μαλιστα την ενισχυσε με πολυ καλους παιχτες.Ολο αυτο λοιπον δειχνει να μην μπορει να το διαχειριστει ακομη τουλαχιστον.
Η Τσεντεβιτα δν εχει κακο υλικο αλλα η απειρια της εχει στοιχισει και σημερα δεν περιμενει και πολλα.Λοιπον ο Ολυμπιακος θελει μια πολυ μεγαλη νικη και για ψυχολογικους λογους.Οποτε φουλ επιθεση.Οι Κροατες θα παιξουν ελευθερα και σε συνδιασμο με την οχι καλη αμυνα του Ολυμπιακου μπορει να μας δωσει εμας ενα ευκολο οβερ

 Μπαμπεργκ-Λιετουβος. Παιχνιδι τελικος για τους Γερμανους.Ειχα πει οτι ειναι πολυ καλη ομαδα και θελει το κατι παραπανω.Δεν εχει νικη ακομα αλλα ολα τα παιχνιδια τα παλεψε και εχασε δυσκολα.Ακομα και μεσα στην Τσσκα που ολοι την ειχαν ξεγραμμενη.Μονο νικη θελει σημερα.Η Λιετουβος ειναι καλη ομαδα και επικυνδυνη στην μερα της.Ομως οπως την ειδα βραχυκυκλωνει απεναντι σε καλες και σκληρες αμυνες.Τετοια αμυνα παιζει η Μπαμπεργκ.Εστω και αν ρισκαρω λοιπον πολυ, παιζω Μπαμπεργκ και ευκολα.

 Ιδια περιπτωση με την Μπαμπεργκ ειναι και η Σιενα που στη Μαλαγα μαλιστα εχασε στην παραταση με ενα σουτ στο τελος και αφου στις αρχες του τεταρτου 10λεπτου ειχε προηγηθει με +14.
Η Σαλον εδειξε οτι δεν εχει ομαδα για το επιπεδο της Ευρολιγκα και δυσκολα ν αντισταθει και σημερα.

 Αφηνω το παιχνιδι της Κιμκι επειδη δεν ειναι τοσο ευκολο οσο φαινεται και ισως εχουμε εκπληξη εκει και συμπληρωνω την πενταδα μας με το Γαλλικο ματς.Η Λε Μαν πολυ σοβαρη ομαδα περασε και απο την Λιμοζ εστω και πολυ δυσκολα.Δυνατη στην εδρα της που εχει μονο νικες.Η Ροαν ειναι που μας πουλησε στην περασμενη αγωνιστικη.Ειχε αβανταζ 5.5 ποντους και στο τελος της τριτης περιοδου κερδιζε και με +11.Και στην τελευταια περιοδο εχασε με 28-11 και τελειωσε με -6.Ετσι απο σιγουρακι χασαμε και το χαντικαπ ακομη.Παντως δεν πιστευω να κανει τοσα λαθη οπως προχθες και με 8.5π υπερ της πονταρουμε στο διπλο.





ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Under 145.5




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ

Over 154.5




ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ -4.5




ΣΙΕΝΑ - ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ

ΣΙΕΝΑ -9.5




ΛΕ ΜΑΝ - ΡΟΑΝ

ΡΟΑΝ +8.5









Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.