News Update :

* Τρια και....να καινε..!!!!

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012






                      Καλημερα...

Δεν μας πηγε χθες...Απαραδεκτη η Μπαγερν για ακομη ενα παιχνιδι και επιρρεασμενη η Καντου απο την ηττα απο την Σιενα που ηταν μεγαλο ματς γαι την ιδια οπως και απο τον αποκλεισμο απο την Ευρωπη.Το παιχνιδι στην Ρετζιανα ειχα πει οτι αν κερδιζε η γηπεδουχος θα ηταν σε χαμηλο σκορ.Τελικα τον ρυθμο τον εδωσε το Μπριντιζι και κερδισε και μας χαλασε και το σημειο.Περιπατο περασε το αντερ μας και παρα την αλλαγη αποδοσης στο οβερ του Μιλανου το πιστευα και το περασα.
 Σημερα μονο 3 παιχνιδια...

Οσον αφορα φιλοι μου ολον αυτον το ντορο που γινεται με το τι θα γινει την Τεταρτη με το ποιες εταιριες φευγουν ποιες μενουν κτλ και το που θα κανετε λογαριασμο...Εχω να σας πω μην βιαζεστε..αφηστε λιγο μερικες μερες ακομα και να ειστε σιγουροι οτι οταν γνωριζουμε θα σας προτεινουμε και το καλυτερο...








 Ολυμπιακος-Αρης.Εδω θα εδινα διπλο στο χαντικαπ γιατι ο Ολυμπιακος δεν εχει κανενα λογο να σκοτωθει κιολας.Μετα την νικη στην Ζαλγκιρις μπαινει στο κολπο για την πρωτια με οσες πιθανοτητες κι αν εχει και θελει να ειναι και ξεκουραστος και δυνατος στα παιχνιδια που ερχονται.
Απο την αλλη ομως ο Αρης εχει τετοια χαλια (και ειναι κριμα) και μπορει να χασει και με 50π.Οποτε δεν μπλεκω με σημειο χαντικαπ νικης.Πιστευω οτι ειναι ευκαιρια να δοκιμασει αμυνες ο Μπαρτζωκας.Οποτε τον Αρη τον κοβω να μην φτανει καλα καλα τους 60π.Ετσι θα παω με το αντερ.Τωρα αν φαει καμια 100αρα θα χασουμε αλλα δεν πειραζει.
Θα μπορουσα να πω απλα αντερ και να μην μπω σε διαδικασια να προβλεψω μεχρι και σε τι ποντους μπορει να φτασει μια ομαδα,πχ οπως ειπα ο Αρης.Αν βαλει παραπανω ισως με πουνε ακυρο και ασχετο κτλ..Αλλα εχω τα @@@  να λεω οτι βλεπω και οτι πιστευω χωρις να με νοιαζει το κοστος αν δεν βγει.
UNDER  153.5


Παμε Γαλλια.Ζοριζεται εκτος γενικα η Βιλερμπαν και οι γηπεδουχοι εχουν κερδισει φετος στην εδρα τους και καλυτερες ομαδες.Εχουν και το χαντικαπ πανω τους οποτε θα παω με τον ασσο.Πιστευω μαλιστα οτι το παιχνιδι θα κριθει ισως και στο καλαθι οποιος κι αν κερδισει.Αντε και αν παει μεγαλυτερη διαφορα εδω θα μαι να βγαλετε τα νευρα σας(χαχαχαχ)
Επισης μια ακομα πληροφορια.Η παραδοση δινει αντερ 153.5
ΠΟΙΤΙΕΡ  +2.5


Τελειωνω με το ιταλικο παιχνιδι.Στην εδρα της η Σιενα δινει ρυθμο και ανεβαζει ψηλα τα σκορ.Καλη επιθετικα τουλαχιστον ειναι και η Αβελινο.Τελος στις 5 τελευταιες τους αναμετρησεις  τα 4 παιχνιδια ηταν οβερ 154.5 και ενα τελειωσε στους 154.Απλα τα πραγματα.
OVER  154.5









Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.