News Update :

* Larry K NBA Lakers...Magic...και Προβλεψεις

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012






  Το Σαββατο καναμε καταπληκτικο ταμειο με 5/5.

 Χθες ειχαμε μονο δυο ματς και δεν ασχοληθηκα.Παντως δεν μου εκανε καμια εκπληξη το διπλο που εκανε το Ορλαντο.Θα σας πω γιατι..
 Καταρχην δικαιωνεται με οσα ειχε πει ο Magic Johnson.Σε συνεντευξη του λοιπον δηλωσε οτι τα χει παρει με τον Jim Buss τον ιδιοκτητη των Lakers και του χρεωσε δυο λαθη που χει κανει.Το πρωτο οτι πηρε στον παγκο  Brown που ναι μεν ειναι πολυ καλος προπονητης αλλα δεν εκανε για το L.A. Και το δευτερο οτι αφου τον απελυσε και ενω ο Phil Jakson ηθελε να επιστρεψει πηγε και πηρε τον D`Antoni ο οποιος ουτε και αυτος θα βοηθησει..Και κατι τετοιο βλεπουμε.

Τωρα να σας πω πως και γιατι κερδισε χθες το Ορλαντο.Εκτος του οτι ειχε σε πολυ καλη μερα τοσο τον Vucevic  και τους Nelson και Afflalo επαιξε και πανεξυπνα.Γνωριζοντας πολυ καλα τον πρωην δικο τους Howard εκανε συνεχως φαουλ και τον εστελνε στις βολες.Το αποτελεσμα απο αυτο ηταν η τρελη αστοχια του σεντερ των Λεικερς. 9/21 οι βολες.Αυτο το περιμεναν οι γηπεδουχοι και γι αυτο ηταν εκνευρισμενος και ο Κομπι.
Πρεπει να σας πω πως ο Vaughn ο κοουτς του Ορλαντο δεν ειναι κανας τυχαιος αν και οχι πολυ εμπειρος..Ειναι πανεξυπνος και απο τους λιγους που διαβαζουν τοσο καλα το παιχνιδι του αντιπαλου.Αλλωστε μαθητευσε διπλα στο Popovich.





Εγραψα παρα πολλα και σημερα η αληθεια ειναι οτι δεν θα εγραφα κατι μιας και τα παιχνιδια ειναι λιγα..Εγραψα πιο πολυ αυτες τις αποψεις για τους Lakers επειδη παντου αυτο συζητανε.Την αποδοση και το τι γινεται με τους Λιμναθρωπους.
Θα σας δωσω τα σημερινα παιχνιδια απλα ως σημεια οπως θα τα παιξω κι εγω..Κι απο αυριο ξανα στα κανονικα μας..
Ευχαριστω για τα mail σας.Νομιζω εχω απαντησει σε ολα..


Hornets-Bucks
Under  188.5


Nuggets-Raptors
Over  201.5


Warriors-Magic
GS Warriors  -9.5


Pistons-Cavaliers
DET Pistons  -4.5


Jazz-Clippers
UTA Jazz  +1.5










Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.