News Update :

* Larry K NBA Μεγαλο ντερμπι στο Chesapaeke Energy Arena

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012






          Εδω ειμαστε και παλι μετα απο ενα μικρο ρεπο εφοσον ειχε μονο κανα δυο παιχνιδια.Ειμαστε σε καλη φορμα.Περναμε συνεχως τα περισοτερα σημεια μας.Σημερα εχουμε και καλα και πολλα παιχνιδια..Καλη Τυχη









76ers-Celtics.Πιο κοντα στην νικη οι φιλοξενουμενοι που ειχαν κερδισει και το πρωτο παιχνιδι που επαιξαν φετος.Εχει και τον Ροντο που επεστρεψε απο την τιμωρια.Δεν υπαρχει χαντικαπ και παιζεται στην νικη
BOS Celtics  +0.5


Nets-Warriors.Μας εκαψαν προχθες οι  Γουοριορς αλλα παλι θα τους κοντραρω.Απο δυο ηττες οι Νετς αλλα επαιζαν με πολυ δυσκολους αντιπαλους.Ευκαιρια σημερα να επιστρεψουν και δυνατα.Μπορει και διψηφια διαφορα.
BRO Nets  -6.5


Thunder-Lakers.Το παιχνιδι της βραδιας ειναι αυτο.Αρχιζει και βρισκει για τα καλα τα πατηματα της η Οκλαχομα.Οι Λεικερς απο την αλλη παρα την νικη με τους Χορνετς δειχνουν οτι εχουν παντα προβληματα στο παιχνιδι τους.Οπως και να χει ομως εχουν παιχτες που ειναι σταρς και οι 7.5π ειναι πολλοι για να πας ανετα στον ασσο.Καλυτερο δειχνει το οβερ.
Over  208.5


Kings-Orlando.Τιποτα δεν εχει το Σακραμεντο και το Ορλαντο οσες φορες το κοντραρα με εστειλε.Σημερα θα το στηριξουμε για το διπλο.
ORL Magic  +3.5


Pistons-Bulls.Το Ντιτροιτ με κακη αμυνα στο δευτερο ημιχρονο εχασε απο τους Γουοριορς και δεν περασε και το σημειο μου.Παντως ειναι ομαδα σκληρη και στην εδρα της τα παλευει τα παιχνιδια της.Το Σικαγο ακομα δεν παιζει καλα και παροτι εχει πολυ καλη προιστορια στα παιχνιδια με το Ντιτροιτ εμεις θα παμε στον ασσο.Το χαντικαπ που μας δινουν ειναι καλο.
DET Pistons  +4.5









Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.