News Update :

* Χωρις το μεγαλο παιχνιδι σημερα..

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012






                Καλημερα....

Επανηλθαμε σε θετικο προσιμο αλλα θα μπορουσαμε και καλυτερα..Περασε πολυ ευκολα το αντερ του Παναθηναικου που οπως εγραψα με την αμυνα κερδιζει.Παντως δεν ηταν καλος παρα μονο στην τελευταια περιοδο.Η δε Ουλκερ χαλια μαυρα.Περασαν και Ολυμπια  και Σαλον επισης ευκολα.Το Μιλανο κακο στο δευτερο ημιχρονο και ηττηθηκε.Την Καχα μια φορα δεν την παιξαμε και εκανε τεραστιο διπλο.
Επισης χθες γινανε πολλα.Για τα διοικητικα δεν θα πω τιποτα.Μπορειτε αλλωστε να διαβασετε και ν ακουσετε απο αλλους που τα γνωριζουν πολυ καλυτερα.
Θα πω μονο οτι χτες μεγαλες στιγμες για τον Μπατιστ για τον Παναθηναικο και για τον κοσμο του.Αλλα και γι ολο το μπασκετ επισης...!!!
 Σημερα αρκετα παιχνιδια αλλα χωρις το μεγαλο παιχνιδι..



Επισης περιμενα μεγαλυτερη στηριξη στο site με τον απλο αυτο τροπο.Και λεω απλο γιατι ουτως η αλλως ολοι κανουνε νεες εγγραφες σε νεες εταιριες εφοσον εκλεισαν αυτες που παιζανε...Συνεχιζω να περιμενω να δειξετε το ενδιαφερον σας για το site..
"Πατατε πανω σ ενα banner της  MyBet εδω στο site μας και σας οδηγει κανονικα στην σελιδα της MyBet.Εκει λοιπον κανετε την εγγραφη σας και παιζετε κανονικα.







Η Λε Μαν σιγουρα ειναι το φαβορι στο παιχνιδι με την νεοφωτιστη Μπουλαζακ αλλα το χαντικαπ ισως αποδειχτει μεγαλο.Μην ξεχναμε οτι η Μπουλαζακ κερδισε και την Σαλον και γενικα στα δυνατα παιχνιδια παιζει καλα.Ερχεται απο ηττα στην εδρα της με την Ορλεαν και σημερα την περιμενω καλυτερη
ΜΠΟΥΛΑΖΑΚ  +12.5


Η ομαδα του Γιαννακη παιζει αλλο ενα δυσκολο παιχνιδι μεσα στην Νανσι.Και οι δυο ομαδες απο κορυφαιες καποτε φετος παιζουν την παραμονη τους.Στην αμυνα στηριζουν και οι δυο το παιχνιδι τους.Και ειδικα η φιλοξενουμενη που εχει την χειροτερη επιθεση στο πρωταθλημα.Αν δεν παει στο αντερ αυτο το παιχνιδι θα ειναι εκπληξη.
UNDER  143.5


Παμε και σ ενα απο τα ελληνικα παιχνιδια.Η Ελευσινα υποδεχεται τον Απολλων.Ειδικα για την γηπεδουχο ειναι ματς κλειδι για την παραμονη.Η ομαδα της Πατρας δειχνει σε καλη κατασταση και περιμενω ενα πολυ καλο παιχνιδι.Επισης αν και κρισιμο ματς δεν νομιζω να ναι και κλειστο με εμφαση στις αμυνες.Μαλλον θα παει σε ψηλο σε σκορ.Αυτο δειχνουν και οι αποδοσεις που βγαινουν στο συνολικο σκορ.
OVER  153.5


Δυσκολη εξοδο εχει η Αρτλαντ στην εδρα της Μιτελντοιτσερ.Η φιλοξενουμενη πολυ καλη ομαδα με υψηλους στοχους αλλα το Γιουροκαπ εχει επιρρεασει την αποδοση της.Για να νικησει σημερα πρεπει να παει το σκορ ψηλα γιατι και οι γηπεδουχοι παιζουν πολυ καλα επιθετικα.Εχει μεγαλη τυχη το οβερ.
OVER  157.5


Τελος η Ολντενμπουργκ υποδεχεται την Φρανκφουρτη.Οι γηπεδουχοι εκτος κακο προσωπο και στην εδρα τους πολυ δυνατοι.Η Φρανκφουρτη εχει τυχη μονο οταν ενα παιχνιδι παει σε χαμηλο σκορ.Η επιθεση της μετα βιας φτανει τους 70π.Ανοιγει το σκορ η Ολντενμπουργκ και καθαριζει.
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ  -7.5
















Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.