News Update :

* Larry K NBA Μεγαλα παιχνιδια σε Μεμφις και Σικαγο

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012






              Δεν πηγαμε ασχημα χθες..Μαλιστα ημασταν και τυχεροι που πιασαμε οριακα τα χαντικαπ.Για αλλη μια φορα παντως μας την εκανε το Ορλαντο.










Bobcats-Spurs.Απο ηττα σε ηττα πανε οι γηπεδουχοι εχοντας φτασει το αρνητικο σερι στο 6.Θα αντιδρασουν σιγουρα αλλα οχι αποψε.Οι Σπερς ειναι σε πολυ καλη κατασταση και με την εμπειρια τους χθες υποχρεωσαν σε ηττα και το Χιουστον.Περναει το Σαν Αντονιο.
SA Spurs  -8.5


Celtics-76ers.Μολις χθες επαιξαν παλι οι δυο ομαδες στην εδρα των Σιξερς.Το πιασαμε κιολας το παιχνιδι οριακα.Εχασε επειτα στην παραταση η Βοστονη.Σημερα εχει τον πρωτο λογο για την νικη αλλα καλυτερο ειναι το αντερ μιας και πιθανον να χουμε ομοιο κλειστο παιχνιδι οπως και χθες.
Under  187.5


Grizzlies-Hawks.Ενα πολυ καλο παιχνιδι με ομαδες που παιζουν πολυ ομορφο και αποτελεσματικο μπασκετ.Ειναι βασικα ομαδες συνολου και γι αυτο ειναι και σταθερες στην αποδοση τους.Το Μεμφις πολυ δυνατο στην εδρα του αλλα το χαντικαπ δεν ειναι λιγο..Εχει αξια το διπλο.
ATL Hawks  +7.5


Cavaliers-Pistons.Παρα της απουσιες του το Κλιβελαντ σε καποια παιχνιδια παιζει πολυ καλα.Το Ντιτροιτ το εχουμε στηριξει πολλες φορες και χθες μας πληρωσε.Ειναι ομαδα πολυ σκληρη και αρχιζει να παιζει καλα.Περισσοτερο ομως εντος εδρας.Το Κλιβελαντ πρεπει να συνελθει και αυτο ειναι ενα παιχνιδι στα μετρα του.
CLE Cavaliers  +0.5


Bulls-Knicks.Περασε απο το Ντιτροιτ χθες το Σικαγο και σημερα παιζει ντερμπι με τους Νικς.Οι φιλοξενουμενοι τρεχουν σερι απο 6 νικες και ειναι ψηλα στην βαθμολογια.Παιζουν καλο μπασκετ και οσο δυσκολο κι αν ειναι το παιχνιδι εχουν τα φοντα να φυγουν με το διπλο.
NY KNICKS  -2.5








Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.