News Update :

* Larry K NBA Ντερμπι σε Okclahoma and L.A

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012




  Καταπληκτικη επιδοση καναμε χθες.Περασαμε 9 στα 12 σημεια σ ενα πολυ δυσκολο πρωταθλημα οπως ειναι το ΝΒΑ.Οσοι ακολουθησαν τις επιλογες μας θα παιζουν τζαμπα για πολυ καιρο..
Παντως η στηριξη στο site δεν ειναι αυτη που περιμεναμε.Ουτε καν με τον απλο τροπο της εγγραφης στην MyBet μεσα απο τα banner της σελιδας.
 Σημερα μονο δυο παιχνιδια εχουμε τα οποια ομως ειναι ντερμπι κι εφοσον χθες τα πηγαμε τοσο καλα σημερα αξιζει να πονταρουμε κατι..







Thunder-Mavericks.Δευτερη συνεχομενη ηττα για την Οκλαχομα σε ενα παιχνιδι που το θελε πολυ και για λογους πρεστιζ περαν της βαθμολογικης σημασιας.Σημερα θελει οχι απλα νικη αλλα και μια πολυ καλη αποδοση.Το Νταλας ακομα και με την επιστροφη του Νοβιτσκι συνεχιζει να μην παιζει καλα.Σιγουρα θα βρει το δρομο του καποια στιγμη αλλα σημερα ακομα και με το μεγαλο χαντικαπ που του δινουν το σημειο που θα πονταρουμε θα ειναι ο ασσος.
OKC Thunder  -11.5


Clippers-Celtics.Τρενο πανε οι Κλιππερς.Μεγαλο σερι νικων και ειναι η πιο φορμαρισμενη ομαδα αυτη την εποχη.Ομαδα που τρεχει δινει ρυθμο και παει το σκορ ψηλα.Εχει σε τρομερη κατασταση τους Πολ και Γκριφιν.Η Βοστονη ερχεται απο μεγαλη νικη στο Μπρουκλιν.Νικη που ηρθε απο την σιδερενια αμυνα που επαιξε.Οι Κλιππερς αν χασουν απο καποια ομαδα θα ειναι απο ομαδα που παιζει τετοια αμυνα.Σε ανοιχτο ρυθμο και μεγαλα σκορ δεν χανει με τιποτα.Οι φιλοξενουμενοι ειναι πολυ εμπειρη ομαδα και αν παιξουν παλι την αμυνα που επαιξαν με τους Νετς τοτε μπορει μεχρι και την εκπληξη να κανουν.Εμεις παμε πιο συντηρητικα με το χαντικαπ.
BOS Celtics  +8.5








Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.