News Update :

* Ξεκίνημα με το δεξί θέλουν οι "πράσινοι".

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012




              Δεν περασε χθες η τριαδα μας.Απογοητευσε η Αλμπα αλλα και η Βοννη ενω πηρε και διψηφιες διαφορες στην τελευταια περιοδο δεν επαιξε αμυνα.Δεχτηκε 31π κι εχασε και το ματς.
Παρολα αυτα δεν με πειραξε ιδιαιτερα μετα το προχθεσινο...
Σημερα εχουμε τα υπολοιπα τρια παιχνιδια για να κλεισει η πρωτη αγωνιστικη στο Τοπ 16 της Ευρολιγκα.Και τα τρια παντως ειναι πολυ δυσκολα στοιχηματικα.Επισης το μενου εχει πολυ Γαλλια.






Ο Παναθηναικος υποδεχεται την Ζαλγκιρις.Πολυ δυσκολο εργο θα χουν οι πρασινοι ειδικα αν δεν παιξει ο Διαμαντιδης.Δινεται αμφιβολος αλλα πιστευω οτι θα παιξει.Οι πρασινοι ξεκινανε αυτη τη φαση παλι με αλλαγες στο ροστερ.Πολλες οι προσδοκιες του κοσμου απο τον Καπονο και οι δημοσιογραφοι εβαλαν κι αυτοι το χερι τους ωστε να υπαρχει τετοιο κλιμα.Εγω θα πω μην βιαζεστε και μην μας φανει παραξενο αν οπως ηρθε φυγει κιολας.Στον Παναθηναικο ποτε δεν ηρθε καποιος και εγινε ο σουπερ σταρ.Παντα γινοταν ομαδικη δουλεια.Επισης ναι μεν εχει μεγαλη καριερα και τον θεωρω κι γω εκ των κορυφαιων σουτερ αλλα ηταν για καιρο σε απραξια και επισης ειναι πρωτη φορα που παιζει Ευρωπη.Θα δειξει το μελλον τι θα γινει..Μην σας κουραζω.
Η Ζαλγκιρις φετος εχει ενα πολυ δυνατο συνολο εναν καλο προπονητη και οι στοχοι ειναι υψηλοι.Εχει παντα τις απουσιες που χε εδω και καιρο.
Ντερμπι μαλλον το παιχνιδι και στα ντερμπι παμε με το χαντικαπ
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ  +3.5


Παμε Γαλλια τωρα.Η Λε Μαν μετα απο 3 συνεχομενες ηττες εκανε καλη εμφανιση και πηρε ευκολη νικη με την Σολε.Ομως ξαφνικα δεν μπορει να γινε και η σουπερ ομαδα.Η Ποιτιερ δεν ειναι σε καλη κατασταση και το παιχνιδι σημερα ειναι οριακο.αν χασει και παλι γινεται φαβορι για υποβιβασμο.Θα παμε με τον ασσο και το χαντικαπ.Επισης η προιστορια δινει οβερ με διαφορα.
ΠΟΙΤΙΕΡ  +3.5


Παλι ηττα για την Σολε.Μαλιστα δεν επαιξε καν στη Λε Μαν και διασυρθηκε.Η Ροαν δειχνει να ανεβαζει στροφες και ειναι ομαδα με εμπειρια.Στην κατασταση που βρισκει την Σολε παει για το διπλο.
ΡΟΑΝ  +3.5



                                              EUROLEAGUE
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
    1    -10.5
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Under  144.5
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
    2      +3.5

                                                   ΓΑΛΛΙΑ
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΛΙΜΟΖ
    2     +7.5
ΜΠΟΥΛΑΖΑΚ
ΝΤΙΖΟΝ
Under   141.5
ΝΑΝΤΕΡ
ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ
Over     151.5
ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
ΧΑΒΡΗ
     1     -11.5
ΠΟΙΤΙΕΡ
ΛΕ ΜΑΝ
     1     +3.5
ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
     1     -5.5
ΣΟΛΕ
ΡΟΑΝ
     2     +3.5
ΟΡΛΕΑΝ
ΝΑΝΣΙ
Over      154.5
Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.