News Update :

* Larry K NBA Πάμε με τις έδρες στα ντέρμπι

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012




Χθες περιμενα ενα διπλο και εναν ασσο στα δυο παιχνιδια..Ετσι εγινε μεν αλλα μας ηρθαν αναποδα.Σημερα πολλα παιχνιδια και εχει ευκαιριες..







Pacers-Suns.Η Ιντιανα "καθεται" μια βδομαδα τωρα.Ειχε τον αγωνα με το Σικαγο προχθες που αναβληθηκε λογω της κακοκαιριας που επληξε την πολιτεια.Δυνατοι στην εδρα τους οι Πεισερς με πολυ καλη παντα αμυνα.Το Φοινιξ ερχεται απο νεα ηττα και εκτος χανει πιο ευκολα.Επειδη φοβαμαι μηπως η διακοπη επιρρεασει την αποδοση των γηπεδουχων θα προτιμησω το αντερ μιας και το παιχνιδι ειναι για χαμηλο σκορ.
Under  187.5


Mavericks-Nuggets.Το Νταλας χθες επαιξε καλα η μαλλον δεν επαιξε για αλλη μια φορα καλα και ειδικα στην αμυνα το L.A. και εμεις δεν περασαμε το σημειο μας.Ο Νοβιτσκι τιποτα παλι χθες.Οι Ναγκετς εκτος δεν παιζουν το ιδιο καλα και ειναι ευκαιρια να τους κοντραρουμε.
DAL Mavericks  +2.5


Spurs-Rockets.Σε σουπερ φορμα και οι δυο ομαδες και καταρχην πιστευω οτι ειναι ενα παιχνιδι που οποιος το δει θα ευχαριστηθει μπασκετ.Πιο κοντα στη νικη ειναι οι Τεξανοι που στην εδρα τους ειναι παντα δυνατοι.Στην αρχη το ειχα για οβερ αυτο το παιχνιδι αλλα θα παμε με τον ασσο κι εδω.
SA Spurs  -7.5




PACERS
SUNS
 Under   187.5
WIZARDS
MAGIC
    1     +1.5 
CAVALIERS
HAWKS
    2     -3.5
NETS
BOBCATS
 Under    193.5
PISTONS
HEAT
     1     +7.5
HORNETS
RAPTORS
     1     -2.5
MAVERICKS
NUGGETS
     1     +2.5
SPURS
ROCKETS
     1      -7.5
JAZZ
CLIPPERS
 Over      193.5
KINGS
KNICKS
     1     +6.5
WARRIORS
76ERS
     2     +5.5
LAKERS
TBLAZERS
 Over      206.5
Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.