News Update :

* Larry K NBA Για οσους δεν κανουν αποχη

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012







  Δεν πηγαμε καλα χθες.Περασμε μονο δυο σημεια.Χαλια η Βοστονη και δεν μας βγηκε το ρισκο στο οβερ των Πιστονς.Σημερα δεν εχει παιχνιδια...Ισα ισα 4 ματσακια.Παιζουμε χαλαρα.








Raptors-Rockets.Δυσκολο παιχνιδι.Απο πολυ μεγαλη νικη ερχεται το Τοροντο με το Νταλας.Πιθανον σημερα να μην εχει και παλι τον Μπαρνιανι.Το Χιουστον καθαρισε την Βοστονη και για να πιασει τοπο μια τετοια νικη πρεπει σημερα να φυγει με το διπλο.Με αντιπαλους του επιπεδου Τοροντο τα καταφερνει καλα ο Χαρντεν και οι υπολοιποι.
HOU Rockets  -3.5


Kings-Nuggets.Καλυτερη ομαδα σιγουρα ειναι το Ντενβερ.Παντως και οι Κινγκς ειναι ομαδα εδρας.Αυτο που θα λεγα οτι χαρακτηριζει και τις δυο ομαδες ειναι οτι τους αρεσει το γρηγορο και επιθετικο μπασκετ.Συνηθως αμελουν τις αμυντικες τους υποχρεωσεις.Νομιζω οτι απο αυτο και μονο αξιζει τα λεφτα μας το οβερ.
Over  203.5


76ers-Lakers.Πιθανον και σημερα να μην παιξει ο Χολιντει για τους γηπεδουχους.Για τους Λεικερς τα χουμε πει πολλες φορες..Οσο ειναι σε τετοια κατασταση μονο για κοντρα ειναι.Η Φιλαδελφεια ερχεται απο δυο ηττες αλλα απο ομαδες που παιζουν αμυνα.Το Λ.Α. δεν ξερει καν τι θα πει αμυνα.Με τον ασσο παω.Κι ας κερδισουν και με 20 οι Λεικερς.
PHI 76ers  +3.5



TBlazers-Hornets.Σε πολυ καλη κατασταση οι γηπεδουχοι.Κερδισαν και τους Σπερς.Οι Χορνετς μετρουν 6 σερι ηττες και γενικα δεν παιζουν καλα.Παντως καπου καπου δικαιουμαι να παιζω και μια βομβα.Εδω λοιπον επειδη δεν μπορει καπου θα κανουν νικη οι φιλοξενουμενοι θα παω με καθαρο διπλο.Για τους συντηρητικους διπλο με το χαντικαπ.
ORL Hornets  +5.5


Τελος οποιος θελει ας βαλει καπου και το διπλο στο Ιλινοις-Κεντακι απο NCAAB. Με χαντικαπ +15.5








Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.