News Update :

* Larry K NBA Φαβορι οι Knicks and Thunders

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012






                    Μονο οι Λεικερς και το Τοροντο μας τα χαλασανε χθες.Επισης ηταν μεγαλο δωρο το παιχνιδι απο το NCAAB που οπως μου ειπαν το εβαλαν πολλοι φιλοι στα δελτια τους.Ακομη και σε ποδοσφαιρικα δελτια .Επισης πολυ δυνατη αντεπιθεση εκαναν οι Χορνετς στη τελευταια περιοδο και απο -12 κοντεψαν να παρουν το παιχνιδι.Εχασαν στο ποντο αλλα μας πληρωσαν.Λιγο ελειψε να βγει και το διπλο που πληρωνε ακομα καλυτερα..
Παλι σημερα λογω χρονου θα δωσω στα γρηγορα τα παιχνιδια που βλεπω 


Επισης να καλεσω κι εγω οσους με διαβαζουν και μ ακολουθουν αν ειναι να κανουν σε καποια εταιρια account για να παιζουν στοιχημα,ας το κανουν στην MyBet πατωντας πρωτα σε ενα banner απο αυτα της σελιδας εδω.Ετσι θα μας βοηθησουν ταυτοχρονα κι εμας.







Knicks-Rockets.Το Χιουστον χθες δεν αντεξε ουτε στο Τοροντο.Στους αηττητους στην εδρα τους Νικς δεν νομιζω οτι θα αντισταθει.Βεβαια παιζεται το αν θα παιξει ο Καρμελο αποψε.
NY Knicks  -8.5


Grizzlies-Bulls.Δυο πολυ καλες αμυνες εδω.Παντως με το οριο στο 179 καλυτερο δειχνει το οβερ.
Over  179.5


Thunder-Spers.Το ντερμπι της βραδιας αυτο.10 σερι νικες τρεχουν οι γηπεδουχοι με εναν Ντουραντ να κανει παπαδες και παλι.Παντα δυνατοι οι Σπερς αλλα δεν νομιζω οτι μπορουν να αντεξουν στο τρεξιμο και τον ρυθμο που δινουν οι Θαντερς
OKC Thunder  -5.5


Pistons-Clippers.Μεγαλο σερι νικων τρεχουν και οι Κλιππερς.Εφτασαν τις 9 συνεχομενες.Ομαδα πολυ επιθετικη που τελευταια δειχνει οτι παιζει και αμυνα.Φαβορι αποψε.Παντως ακομα κι αν ερχονται απο ηττες οι Πιστονς παλι θα τους πονταρω.Με δυνατη αμυνα και τσαμπουκα μπορουν να το κανουν ντερμπι.
DET Pistons  +7.5


Magic-TWolves.Με κεφια επεστρεψε ο Ρουμπιο και μαζι με Λοβ και τους Ευρωπαιους δυναμωνει πολυ η ομαδα.Το Ορλαντο ερχεται απο ευκολη νικη με την Σαρλοτ.Παιχνιδι δυσκολο και ντερμπι.Απλα θα παω με την ομαδα που ειναι πιο ποιοτικη και θελει να ανεβει πιο ψηλα στην βαθμολογια.
MIN TWolves  -2.5









Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.