News Update :

* Larry K NBA Ντερμπι σε Ανατολη και Δυση

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012







              Το ελα να δεις εγινε χθες.Ειχε παιχνιδια βεβαια που πηγαν καλα.Ομως τα περισσοτερα δελτια ειχαν μεσα Μινεσσοτα και Νεα Υορκη.Οι δευτεροι νομιζω οτι λογικα εχασαν οπως πηγε το παιχνιδι.Μαλιστα στο τελος της τριτης περιοδου ηταν στο -23 και απλα μειωσαν στην τελευταια περιοδο.Η Μινεσσοτα απο το +12 στο ημιχρονο εχασε κιολας αφου οσους ποντους εβαλε σε μια περιοδο τοσους εβαλε σε ολοκληρο το δευτερο ημιχρονο.
Αρκετα τα παιχνιδια σημερα και βαζουμε πλωρη για ταμειο..

Επισης για τους λατρεις των αριθμων χθες εγινε ενα καταπληκτικο. Στο Ντιτροιτ και στις 4 περιοδους ειχαμε το ιδιο συνολο ποντων 41,και στις τρεις απο τις τεσσερις και ακριβως ομοιο σκορ..
20-21  20-21  20-21  16-25








Bulls-Celtics.Το ντερμπι της ανατολης.Το Σικαγο χθες επαιξε καλη αμυνα αλλα στην επιθεση ηταν απογοητευτικο.Παντως και η Βοστονη δεν κανει και τα καλυτερα της παιχνιδια.Τουλαχιστον μας εδειξε σε καποια παιχνιδια οτι ξεκινησε να παιζει την γνωστη καλη της αμυνα.Αν και χαμηλο το οριο στο συνολικο σκορ το αντερ μοιαζει να ειναι πολυ πιθανο.


Under  181.5


Lakers-Bobcats.Επιτελους εκαναν μια καλη νικη οι Λεικερς.Περασαν και σχετικα ανετα απο την Φιλαδελφεια.Ετοιμος ο Γκασολ και συντομα μπαινει στην ομαδα και ο Νας.Σημερα ουτε πρεπει ουτε οφειλει αλλα επιβαλλεται να κερδισει το παιχνιδι το Λ.Α. και μαλιστα χωρις περιπετειες.Η Σαρλοτ περα απο το μεγαλο σερι σε ηττες που τρεχει,εχει χασει και την αμυντικη της διαθεση.
L.A. Lakers  -12.5


Nuggets-Spurs.Νικησαν Μεμφις και Σακραμεντο οι γηπεδουχοι και ετοιμαζονται να τριτωσουν το καλο σημερα.Παντα δυνατοι στην εδρα τους και οταν επιβαλλουν το γρηγορο ρυθμο τους δυσκολα χανουν.Οι Σπερς χθες στην Οκλαχομα εκαναν τριτη συνεχομενη ηττα εκτος.Παντως θεωρω δυσκολο το να κανουν και τεταρτη συνεχομενη εκτος εδρας ηττα.Εχοντας και το μικρο χαντικαπ υπερ παω στο διπλο.
SA Spurs  +2.5


Nets-Jazz.Και οι δυο θελουν την νικη πολυ.Οι μεν Νετς επειδη θελουν να επιστρεψουν στις νικες μεσα στο γηπεδο τους και Γιουτα επειδη θελει να ναι στις θεσεις για τα πλει οφ.Η κακη αμυνα που παιζει το Μπρουκλιν με κανει να βλεπω ζεστα το οβερ.Ουσιαστικα θελουμε να αγγιξουν τους 100π οι ομαδες.Δεν ειναι και απιθανο..
Over  194.5


Cavaliers-Raptors.Πολυ καλη εμφανιση εκανε το Κλιβελαντ στη Νεα Υορκη και θα μπορουσε ακομα και να κερδισει.Σε πολυ καλη κατασταση οι δυο σταρ της ομαδας Ιρβινγκ και Βαρεζαο.Το Τοροντο δυο συνεχομενες νικες και χωρις τον Μπαρνιανι.Ισως φταινε και οι δηλωσεις του τελευταιου και πεισμωσαν τους υπολοιπους.Παντως το βλεπω δυσκολο να κανουν και τριτη νικη.Ειναι ενα παιχνιδι για το Κλιβελαντ απο αυτα που πρεπει οπωσδηποτε να κερδισει.
CLE Cavaliers  -4.5









Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.