News Update :

* Ξεχωριζει το ντερμπι στην Τουρκια

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012





                       Καλημερα...

Εχουμε να τα πουμε απο την Κυριακη εφοσον δυο μερες τωρα δεν ειχε παιχνιδια.

Σημερα εχουμε κυριως πιατο Ισπανια και δυο ματς απο Γερμανια.Επισης και ενα ντερμπι απο Τουρκια.Με το ελληνικο παιχνιδι δεν ασχολουμαι καν.

Επισης ειμαι αρκετα θυμωμενος επειδη συνεχιζεται το φαινομενο να κλεβουν διαφοροι πραγματα που γραφουμε εδω και να το παιζουν ειδημονες στα blog...της πλακας που εχουν..

Πριν κανα μηνα ειχα γραψει το παρακατω κειμενο* σχετικα με την συνεργασια μας με την MyBet.
Και πριν μερικες μηνες ενας φιλος μας μου στειλε ενα λινκ και μου λεει δες εδω..
Αν ειναι δυνατον..!!!!!! Ακομα και αυτο το κειμενο το ειχε παρει ο αλλος και το εκανε copy/paste στο blog...της πλακας(επιμενω) που εχει.Ρε κακομοιρηδες αν δεν εχετε αξια και ενα κειμενο να συνταξετε μην ασχολειστε...Αντε στο καφενειο ρε θειο να παιξεις καμια πρεφα.
Και παντα συμπτωση τα παιχνιδια που προτεινουν εκει ειναι παντα ομοια με τα δικα μας...


* Αυτο ειναι το κειμενο...Σιγουρα θα το δειτε και αλλου..χαχαχαχαχ



Θελω για λιγο την προσοχη σας....

Οσοι παιζατε στοιχημα σε καποια απο τις ιντερνετικες εταιριες
και ειναι καποια απο αυτες που εχουν ηδη σταματισει να δεχονται
στοιχηματα απο Ελλαδα και θελετε να ανοιξετε καπου αλλου λογαριασμο..
Τοτε θα σας προτεινω την MyBet.Σιγουρα μπορειτε να ανοιξετε λογαριασμο εκει και κατευθειαν.

ΟΜΩΣ αν αυτο το κανετε μεσα απο το site μας πατωντας σε ενα απο τα banners
τη
ς MyBet τοτε κανετε και παλι κανονικα την εγγραφη σας και παραλληλα
ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ και μας να συνεχισουμε να υπαρχουμε ως site.



ΔΕΝ θα παρακαλεσουμε κανεναν ουτε θα πιεσουμε κανεναν να κανει με το ζορι.
ΚΑΙ επισης οπως ειπα μονο αν εχετε σκοπο ετσι κι αλλιως να κανετε λογαριασμο
και να συνεχισετε να παιζετε ιντερνετικα.

ΟΥΤΕ θα καθισω να σας γραφω οτι ειναι η σουπερ ευκαιρια ουτε οτι ειναι γουρλιδικη εταιρια και αλλες τετοιες μπιπ....ες που διαβαζω μερες τωρα απο αλλα sites.

Οποιος θελει να ρωτησει οτιδηποτε μπορει να το κανει...Να βοηθησω με χαρα

Σας κουρασα λιγο...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!!!!!!










Ξεκιναω με το μεγαλο ντερμπι στην Τουρκια.Παιζουν οι δυο μεγαλυτεροι συλλογοι.Μην μας ξεγελανε τα ονοματα που χει η Ουλκερ.Η Γαλατα φετος ειναι πολυ δυνατη και εχει μολις μια ηττα στο πρωταθλημα.Η παραδοση δινει συνολικο σκορ τις περισσοτερες φορες πανω απο τους 150.Ειναι σε καλη κατασταση και οι δυο ομαδες.Θα παμε με το οβερ.
OVER  149.5



Συνεχιζω με Γερμανια.Η Αλμπα εκανε παρτι στο ντερμπι με την Μπαμπεργκ.Φετος χτυπαει στα ισα το πρωταθλημα αν συνεχισει να ναι σταθερη σε αποδοση.Οι γηπεδουχοι εχασαν ευκολα στη Μπαγερν αλλα νομιζω πως οταν ειδαν οτι δεν τους βγαινει το παιχνιδι το παρατησαν.Ετσι κι εφτασε τοσο ψηλα το σκορ.Σημερα μαλλον καλυτεροι θα ναι.Η Αλμπα θελει νικη αλλα δεν καιγεται να ανοιξει και σκορ.Μπορει να μεινει στο χαντικαπ το Τουμπινγκεν.
ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ  +9.5


Στην Ισπανια η Εστουδιαντες υποδεχεται την Γκραν Καναρια.Δεν ειναι σε καλη κατασταση οι γηπεδουχοι.Παντως στην καταμεστη εδρα τους ειναι παντα επικυνδυνοι.Οι φιλοξενουμενοι ερχονται απο μεγαλη νικη με την Μπαρτσελονα και συνεχιζουν να βρισκονται ψηλα στην βαθμολογια.Η Εστου εχει ολα τα φοντα στην εδρα της να επιστρεψει στις νικες.Οι νησιωτες δεν νομιζω οτι θα αντεξουν για πολυ τοσο ψηλα.
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ  -4.5


Η Μαλαγα παλι δειχνει σημαδια ασταθειας στην αποδοση της.Εχασε πολυ ευκολα απο την Σαραγοσα.Σημερα λογικα επιστρεφει στις νικες.Παντως η Καναριας ειναι σε καλη κατασταση και αν υποτιμηθει ειναι ικανη να κανει ζημια.Μπορει να μεινει στο χαντικαπ
ΚΑΝΑΡΙΑΣ 1939  +12.5


Ο Ταμπακ εφερε αλλον αερα στην Καχα και αυτο φαινεται απο τα αποτελεσματα.Κερδισε και στο Βασκικο ντερμπι το Μπιλμπαο και παει για το διπλο στην εδρα της Βαγιαδολιδ.Οι γηπεδουχοι ειναι καλουτσικη ομαδα και στην εδρα τους παλευουν τα παιχνιδια κι εχουν κανει καλες νικες.Η Καχα βρισκεται στην δευτερη θεση στο πινακα της βαθμολογιας και δεν θελει να χει απωλειες.Μπορει να περασει αποψε με το διπλο.
ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ  -5.5










Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.