News Update :

* Larry K NBA Προβαδισμα οι φιλοξενουμενοι

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012






 Η χειροτερη μερα για φετος ηταν η χθεσινη.Πρωτη φορα σε επιλογες μου δεν περασε ουτε ενα σημειο.Δεν εχω να πω και τιποτα παραπανω.Τα περισσοτερα παιχνιδια οπως κυλισαν τα χασαμε δικαια.Ετυχε να δω και τους Λεικερς.Ασχετα αν κερδισαν η απογοητευση στο παιχνιδι τους μεγαλη.
 Σημερα επισης πολλα παιχνιδια και θελω να ειμαστε και λιγο τυχεροι στις επιλογες.Γιατι χθες τρια παιχνιδια που δεν τα εδωσα εδω περασαν...












Pacers-Jazz.Λιγο χαλαρωσε η αμυνα των Πεισερς χθες και ηρθε η ηττα στο Μιλγουοκι.Η Γιουτα αντιθετα με οπλο την πολυ καλη αμυνα στο δευτερο ημιχρονο γυρισε το ματς και εφυγε με την νικη απο την εδρα των Νετς.Καλο σημειο ειναι το αντερ εδω.Επισης ομως θεωρω πιο ομαδα τους φιλοξενουμενους που ειναι και σε καλη κατασταση εχουν και το χαντικαπ και παιρνω το διπλο.
UTA Jazz  +3.5


Grizzlies-Bucks.Κερδισε και το Σικαγο το Μεμφις και δειχνει οτι επιστρεφει και παλι.Δυνατη και στην εδρα της.Το Μιλγουοκι σε πολυ καλη φορμα τελευταια κερδισε και την Ιντιανα.Σημερα οπως δειχνουν και οι αποδοσεις το παιχνιδι δειχνει να πηγαινει σε χαμηλο σκορ.Με ανεβασμενους τους Μπακς και αν οντως επιβεβαιωθουν οι μπουκ και παει σε χαμηλο σκορ το παιχνιδι,τοτε οι 9.5 ποντοι ειναι οτι πρεπει να παμε στο διπλο.
MIL Bucks  +9.5


Hawks-Thunder.Η Οκλαχομα πηρε το ντερμπι με τους Σπερς και ανεβασε το σερι σε 11 συνεχομενες νικες.Παει για το διπλο στην Ατλαντα απο την οποια εχασε φετος στο παιχνιδι στην εδρα της.Σε εκρηκτικη κατασταση ο Κεβιν Ντουραντ και οι υπολοιποι.Μπορουν να φυγουν με ευκολο διπλο.
OKC Thunder  -6.5


Raptors-Pistons.Σε φορμα το Τοροντο και απο 5 σερι ηττες το Ντιτροιτ.Οπως και να χει εδω θα παιξω λιγο κοντρα στους ρυθμους των ομαδων.3 νικες σερι για το Τοροντο ειναι αρκετες.Οι Πιστονς αν παρουσιαστουν σοβαροι μεχρι και που κερδιζουν.Εχουν και το χαντικαπ..Παμε με το διπλο.
DET Pistons  +3.5


Kings-Warriors.Οι Γουοριορς παρουσιαζονται πολυ καλυτεροι απο το αναμενομενο μεχρι τωρα.Το Σακραμεντο στην εδρα του παρουσιαζεται πολυ δυνατοτερο σε σχεση με τα εκτος εδρας παιχνιδια του.Φετος στο παιχνιδι που ξανασυναντηθηκαν οι δυο ομαδες το πηραν οι Κινγκς.Ντερμπι δειχνει το παιχνιδι.
SAC Kings  +3.5









Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.