News Update :

* Ντέρμπι στα ψηλά στη Γερμανία

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013






                         Καλημερα...

Χθες οποιος ειδε το ματς της Ζαλγκιρις με την Μαλαγα θα ειδε και πως χασαμε το σημειο μας.Ολα εγιναν στο τελευταιο εναμισι λεπτο.Ημασταν ατυχοι.Περασε εστω και οριακα ο ασσος του Ολυμπιακου και πολυ ευκολα το αντερ στην Γερμανια.Οπου δειξαμε ποσο καλα ειχαμε διαβασει το ματς με οσα γραψαμε χθες.








Ξεκιναμε με παιχνιδι απο την Α1.Ηλυσιακος-Ικαρος.Παλευουν για την παραμονη οι γηπεδουχοι.Εκαναν και δυο προσθηκες παιχτων.Απο δυο ηττες ερχεται ο Ικαρος και ψαχνει επιστροφη στις νικες.Προσεκτικο παιχνιδι και απο τους δυο μαλλον με εμφαση στην αμυνα.Παμε με το αντερ..Χαμηλο στο 141 το οριο αλλα και λογικο.
Under  141.5


Παμε Γερμανια και σε ενα ντερμπι.Η ομαδα του Πεσιτς ειναι σε τρομερη κατασταση και πεταει απο νικη σε νικη.Και μαλιστα με διαφορες πολυ μεγαλες.Υποδεχεται την Ουλμ που επισης ειναι πολυ καλη και βρισκεται στην τριτη θεση της βαθμολογιας.Και ο ασσος εδω ειναι καλο σημειο αλλα προτιμω το οβερ γιατι και οι δυο ομαδες εχουν επιθεση που βγαζει φωτιες.
Over  166.5


Κλεινω με το διπλο της Φρανφουρτης μεσα στο Γκισεν.Μονο μια νικη εχει εκτος η φιλοξενουμενη και ειναι ευκαιρια να τις κανει δυο σημερα.Το Γκισεν ειναι απο τα φαβορι για υποβιβασμο.
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ  -1.5




                                              ΕΛΛΑΔΑ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
 Under    141.5
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΟΚ
     2     +6.5 
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΚΑΒΑΛΑ
     1     -7.5 
ΑΡΗΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
     2     +6.5 



                                              ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΜΠΑΓΕΡΝ
ΟΥΛΜ
Over       166.5 
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΜΠΕΙΡΟΥΘ
     2     +16.5 
ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ
ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ
Under      146.5 
ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ
Over        154.5 
ΑΡΤΛΑΝΤ
ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ
     1     -11.5 
ΓΚΙΣΕΝ
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
     2     -1.5 





Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.