News Update :

* Larry K NBA Nuggets and Celtics στηρίγματα

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013






     Μεγαλη ατυχια χθες.Χασαμε στην τριαδα μας μονο τους Λεικερς για μισο ποντο..Αλλη μια φορα που μας συμβαινει αυτο.Το οβερ στο Μιλγουοκο περασε και ο ασσος της Βοστονης ηρθε πολυ πολυ ανετα..
Οποιος θελει μπορει πλεον να με βρει και στο fb  Πατωντας ΕΔΩ







Hawks-Celtics.Η Ατλαντα χθες κερδισε με περιπετεια.Στην αρχη το σουτ Κροφορντ στο τελος μετρησε για 3 και το ματς πηγαινε παραταση.Ομως το βιντεο εδειξε οτι τελικα ηταν για δυο ποντους και κερδισε η Ατλαντα.Η Βοστονη επιτελους επαιξε ετσι οπως ξερει και μπορει χθες.Τρομερη αμυνα και καθαρισε ευκολα τους Πεισερς.Με τετοιο παιχνιδι δεν μπορω να μην τους πονταρω και σημερα.
BOS Celtics  +4.5


Nuggets-Jazz.Πολυ δυνατη ομαδα στην εδρα του το Ντενβερ.Εκανε την ηττα απο την Μινεσοτα και θελει να επανελθει στις καλες εμφανισεις.Απο νικη στους Σανς το ξημερωμα ερχεται Γιουτα.Μικρος παγκος ομως και η κουραση ειναι στα μειον των Τζαζ.Δεν νομιζω οτι μπορει να ακολουθησει το γρηγορο ρυθμο που δινει το Ντενβερ στην εδρα του.
DEN Nuggets  -9.5


Clippers-Warriors.Πολυ καλη εμφανιση για τρεις περιοδους εκαναν χθες οι Κλιπερς και εδειχναν οτι ανετα και με διαφορα θα επαιρναν το ματς.Στην τελευταια περιοδο κατεβασαν ρυθμους και η διαφορα επεσε στους 5π.Πριν περιπου 10 μερες ειχαν ξαναπαιξει οι δυο σημερινοι αντιπαλοι αλλα στην εδρα των Γουριορς με τους τελευταιους να επικρατουν.Δυνατες επιθεσεις και οι δυο.Αν δεν παρουσιασουν σημαδια κουρασης οι γηπεδουχοι τοτε μαλλον θα περασει το οβερ μας..
Over  201.5





HAWKS
CELTICS
      2     +4.5
PACERS
BUCKS
Under      185.5 
MAGIC
KNICKS
Under      194.5 
CAVALIERS
ROCKETS
Over        209.5 
NETS
KINGS
      1      - 7.5
TWOLVES
TBLAZERS
      2      +7.5 
MAVERICKS
HORNETS
Under       193.5 
SPURS
76ERS
      2      +13.5 
CLIPPERS
WARRIORS
Over         201.5
NUGGETS
JAZZ
      1      -9.5 







Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.