News Update :

* Ξεχωρίζει το ντέρμπι στη Τουρκία

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013




                Καλημερα...

Μας χαλασε την τριαδα το ζευγαρι Μιλανο-Καντου αλλα γενικα τα πηγαμε πολυ καλα.Ειδικα στην Ισπανια οπως και τα δυο Γερμανικα τα οποια περασαν πολυ ανετα.Ειδικα την Βοννη ισως μονο εμεις να την δωσαμε μιας και ολη θεωρουσαν φαβορι την Τριερ.!!!
Σημερα μονο τρια παιχνιδια με το τουρκικο ντερμπι να ξεχωριζει.







Η αηττητη στην εδρα της Μπαμπεργκ,υποδεχεται την Βουρτζμπουργκ που κινηται σε μετρια νερα φετος.Οι γηπεδουχοι 4 σερι νικες στο πρωταθλημα και μαλλον θα χουν πολυ ευκολο εργο σημερα.Δεν ειναι καν στους στοχους της Βουρτζμπουργκ το σημερινο ματς οποτε ισως το παρατησει απο την αρχη κιολας.
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ  -13.5


Παμε Ιταλια.Η Σιενα συνεχιζει να ναι ασταθης.Νικες στην Ευρωλιγκα γκελες στο πρωταθλημα.Την μια παει τα σκορ ψηλα και την αλλη δεν ξεπερνανε τους 140.Η Μοντεγκραναρο παλευει για την παραμονη φετος.Παντως το σημερινο παιχνιδι ειναι χωρις αγχος για την ιδια.Η ποριστορια επισης εχει πολυ οβερ.Μου κανει.
Over  157.5


Παμε τελος και στο ντερμπι της ημερας.Η Εφες δυνατη φετος με πολυ καλη εδρα.Νικησε μεσοβδομαδα και τον Παναθηναικο.Παντως εναν πολυ κακο Παναθηναικο.Η Ουλκερ συνεχιζει να προβληματιζει.Τα πραγματα εγιναν και λιγο χειροτερα μετα την ηττα απο την Σιενα.Παντως εχει την ποιοτητα οχι μονο να το κανει ντερμπι αλλα και να κερδισει.Μαλιστα το χαντικαπ μπορειτε να το βρειτε ως και +4.5.
ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ  +4.5






Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.